reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor, zrobię zdjęcia jak będzie robił coś śmiesznego :) A on ciągle robi coś śmiesznego.
Jak ja się boję przeprowadzki... w sensie samego momentu przeprowadzania się, że będzie nerwowo, że będzie na łapu capu. Nienawidzę tego :)
Die_Perle w Niemczech może tak jest ale w Polsce to naprawdę zaskoczenie... ogromne zaskoczenie. U nas nawet jak się wprowadzasz do mieszkania i stwierdzasz, że jest brudnawo albo kolor okropny to rozmawia się z właścicielem o przemalowaniu i najczęściej jest tak, że malujesz sama ale właściciel oddaje kasę za farby.
Ahe jeszcze pisałaś o płodnych i niepłodnych dniach, nie wiem czy któać dziewczyna Ci odpisała, nie pamiętyam bo tyle dziś naklikałyście:) W każdym razie dni płodne są około 14 dni przed @, więc jeśli masz cykle 21 dniowe to faktycznie około 7dc może wypaść ale jak masz 28 dniowe to koło 14dc raczej. To 14 dni to taka średnia bo prawidłowa długosć fazy lutealnej wynosi 12-16 dni, czyli od 12 do 16 dnia licząc od końca cyklu powinna być owulacja.

reklama
Margotka trzymam kciuki &&&&&&&&&

Myniu dobrze mówiłaś, że Twój Figielek podobny do mojej Tosi. praktycznie identico ;-)

Dziewczyny, czy któraś w 8 dc miała ciągnące się białko? bo ja dzisiaj zauważyłam... aż z szoku wyjść nie mogę... a jeszcze zauważam w śluzie pozostałości po małpie...

agacyndo białko może się utrzymywac np 3 dni i potem nastepnego dnia dopiero owulka tak,że obserwuj kochana :tak:

Myniu więc tematów do fotek nie braknie, a z przeprowadzka sobie dasz radę kochana bo ty silna kobietka jestes :tak:

Sailor, Aga muszę siusiu nazbierać :) A poza tym to jestem w pracy teraz więc nie wiem czy robić tutaj ten test czy dopiero jak wrócę do domu.

Margotka trzymam kciuki &&&&&&&&&

Myniu dobrze mówiłaś, że Twój Figielek podobny do mojej Tosi. praktycznie identico ;-)

Dziewczyny, czy któraś w 8 dc miała ciągnące się białko? bo ja dzisiaj zauważyłam... aż z szoku wyjść nie mogę... a jeszcze zauważam w śluzie pozostałości po małpie...

Dziękuję :*

Agacyndo zależy jak długie masz cykle, bo jak krótkie to płodniaki zaczynają się zaraz po @ więc wszystko jest możliwe.

Oj Agacynda, działać trzeba ja myślę :) Może leki pomagają i cykl Ci się reguluje, i będzie fajniutkim krótkim cyklem zakończonym brakiem @ :) Tosiula mam nadzieję już zapomniała o wypadku:) Oby tylko nie fundowała znowu takich nerwów. Pilnujcie maluszka:) A Twoje kartony jak? Udało Ci się wszystko tak od razu spakować? Ja w sumie jak byłam na studiach też miałam mało rzeczy, czasem się pakowało na koniec roku rzeczy w 3 torby i plecak i pociągiem na wakacje do domu jechało :) A ilu można było chłopców poznać prosząc o pomoc z bagażem w pociągu :p

reklama
Do góry