reklama
mgielka2008
Fanka BB :)
oj witajcie cięzko was nadrobić hehe
co do endometrium to ja jestem czwarty cykl na clo i w 14 dc miałam 12,6 i lekarz powiedział że przepiękne
a mnie dziś ciągnie w dole brzucha okrutnie jajnik kłuje przy kaszlu najgorzej więc chyba jestem w trakcie owulacji szkoda kolejny cykl psu w dupę
kochane moje mnie dziś mało będzie bo moja córa sie rozchorowała jakiś podły wirus
a ja tkwie w pracy i szefowa wymyslila ze z praktykantką mamy isc ulotki roznosic
co do endometrium to ja jestem czwarty cykl na clo i w 14 dc miałam 12,6 i lekarz powiedział że przepiękne
a mnie dziś ciągnie w dole brzucha okrutnie jajnik kłuje przy kaszlu najgorzej więc chyba jestem w trakcie owulacji szkoda kolejny cykl psu w dupę
kochane moje mnie dziś mało będzie bo moja córa sie rozchorowała jakiś podły wirus
a ja tkwie w pracy i szefowa wymyslila ze z praktykantką mamy isc ulotki roznosic
oj witajcie cięzko was nadrobić hehe
Mgiełko mam nadzieję, że córcia szybko wyzdrowieje. I że następny cykl jest Twój!
Asitka my w tym roku 5 lat po ślubie...
my 2 lata ale mieszkamy ze sobą już 6 lat i tak się zastanawiam jak nam się udało "nie wpaść" skoro się nie zabezpieczaliśmy :-(
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Właśnie obejrzałam sobie swoje testy i się okazuje, że są o czułości 10ml/ulhmm to jeszcze bardziej kusi...
jeszcze może Ci nie wyjść ,ale skoro masz trzy to zawsze można powtórzyć test
jeszcze może Ci nie wyjść ,ale skoro masz trzy to zawsze można powtórzyć test
Jest na nich napisane, że można testować już nawet 7 dni przed spodziewaną @ i choć wiem, że to pic na wodę, bo nie wyjdzie tak wcześnie test to tak jak mówisz - mam 3 więc jak zrobię jeden to nic się nie stanie
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
w takim razie trzymam kciuki &&&
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
margotkA jak masz 10 to ja bym siknęła tak dla rozpoczęcia sezonu :-)