reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor widzę że jesteśmy do siebie podobne :tak: ja tez bym siknęła a co tam, tylko po wyniku negatywnym tracę humor i jestem nie do zniesienia :wściekła/y:

No to dziewuszki siknę, a co mi tam :) Ale chyba dopiero jutro z rańca żeby stężenie było wyższe.

Hehe Sailor wiedziałam, że mi napiszesz żeby testowała :p

Asitka ja też już tyle razy się zawiodłam, bo ciągle była jedna kreska i oczywiście żałowałam, że robiłam ale i tak później do terminu @ się ciągle łudziłam, że jeszcze nie przyjdzie. Ale co tam, to jest już silniejsze od nas

Zonqa a może właśnie wyszło i dlatego tak mocno coś łapie :)
ALG wczoraj jak czytałam o tym endometrium to znalazłam info, że dziewczyny biorą Acard na cienkie endo, poszukaj sobie kochana:)
Agnieszka, widzę, że nasze wykresy zachowują się podobnie:) Tylko, że Twój troszeczkę krótszy na razie niż mój:)
margotkA jak masz 10 to ja bym siknęła tak dla rozpoczęcia sezonu :-)
Rozpoczęcie sezonu... świetne Sailor
A te co mają 27 lat i piszą, że są stare to zaraz trzepnę :) proszę nie denerwować 30 letniej kobiety bo w Waszych oczach pewnie jestem staruszką a staruszków denerwować nie można bo już jedną nogą nad grobem są :-):tak::-D

Ja dziś kochaniutkie moje wyjeżdżam znowu zaszyć się do mieszkanka i potrwa ten stan do poniedziałku lub wtorku... Nie będę miała tyle pracy co dwa tygodnie temu, więc może mi się uda zajrzeć ale nic nie obiecuję. Proszę się o mnie nie martwić:) Zwalniam się dziś wcześniej z pracy i gnam :)

Myniu będziemy Cię wypatrywać i FIgielka też ty wiesz,że ja czekam na fotki z jego harców :-D
Ale była z niego fajna puchata bestyjka i ten uśmiechnięty pyszczek :-)

Asitko ja się nie smucę jak robię np 7,8,9 dzień po owulce bo wtedy wzruszam ramionami i mówię do siebie: pewnie za wczesnie :tak: trochę mi smutno jak 12 dnia po owu tez negatyw...ale cóż :tak:

reklama
Do góry