reklama
mynia ty to masz teksty
hahah mąż to samo do mnie że mam sobie lodu powkładać plastrem zakleić i jajeczko ma czekać d czwartku na jego zwartą i gotową armie haha
hehhe ale sie uśmiałam...dobre
No to dziewuszki siknę, a co mi tam
Ale chyba dopiero jutro z rańca żeby stężenie było wyższe.
Hehe Sailor wiedziałam, że mi napiszesz żeby testowała
Asitka ja też już tyle razy się zawiodłam, bo ciągle była jedna kreska i oczywiście żałowałam, że robiłam ale i tak później do terminu @ się ciągle łudziłam, że jeszcze nie przyjdzie. Ale co tam, to jest już silniejsze od nas
Hehe Sailor wiedziałam, że mi napiszesz żeby testowała
Asitka ja też już tyle razy się zawiodłam, bo ciągle była jedna kreska i oczywiście żałowałam, że robiłam ale i tak później do terminu @ się ciągle łudziłam, że jeszcze nie przyjdzie. Ale co tam, to jest już silniejsze od nas
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
sikaj sikaj kochana
ja w ogóle się nie łudzę w tym cyklu bo zwariował, to nic następnym razem się uda
ja w ogóle się nie łudzę w tym cyklu bo zwariował, to nic następnym razem się uda
Mynia_82
Fanka BB :)
Zonqa a może właśnie wyszło i dlatego tak mocno coś łapie 
ALG wczoraj jak czytałam o tym endometrium to znalazłam info, że dziewczyny biorą Acard na cienkie endo, poszukaj sobie kochana
Agnieszka, widzę, że nasze wykresy zachowują się podobnie
Tylko, że Twój troszeczkę krótszy na razie niż mój
A te co mają 27 lat i piszą, że są stare to zaraz trzepnę
proszę nie denerwować 30 letniej kobiety bo w Waszych oczach pewnie jestem staruszką a staruszków denerwować nie można bo już jedną nogą nad grobem są :-)

Ja dziś kochaniutkie moje wyjeżdżam znowu zaszyć się do mieszkanka i potrwa ten stan do poniedziałku lub wtorku... Nie będę miała tyle pracy co dwa tygodnie temu, więc może mi się uda zajrzeć ale nic nie obiecuję. Proszę się o mnie nie martwić
Zwalniam się dziś wcześniej z pracy i gnam 
ALG wczoraj jak czytałam o tym endometrium to znalazłam info, że dziewczyny biorą Acard na cienkie endo, poszukaj sobie kochana
Agnieszka, widzę, że nasze wykresy zachowują się podobnie
Rozpoczęcie sezonu... świetne SailormargotkA jak masz 10 to ja bym siknęła tak dla rozpoczęcia sezonu :-)
A te co mają 27 lat i piszą, że są stare to zaraz trzepnę

Ja dziś kochaniutkie moje wyjeżdżam znowu zaszyć się do mieszkanka i potrwa ten stan do poniedziałku lub wtorku... Nie będę miała tyle pracy co dwa tygodnie temu, więc może mi się uda zajrzeć ale nic nie obiecuję. Proszę się o mnie nie martwić
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Myniu będziemy Cię wypatrywać i FIgielka też ty wiesz,że ja czekam na fotki z jego harców 
Ale była z niego fajna puchata bestyjka i ten uśmiechnięty pyszczek :-)
Asitko ja się nie smucę jak robię np 7,8,9 dzień po owulce bo wtedy wzruszam ramionami i mówię do siebie: pewnie za wczesnie
trochę mi smutno jak 12 dnia po owu tez negatyw...ale cóż 

Ale była z niego fajna puchata bestyjka i ten uśmiechnięty pyszczek :-)
Asitko ja się nie smucę jak robię np 7,8,9 dzień po owulce bo wtedy wzruszam ramionami i mówię do siebie: pewnie za wczesnie

sikaj sikaj kochana
Aga nie wszystko stracone, a może właśnie w tym zwariowanym cyklu akurat Ci się uda, bo hormony zwariowały
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Margotka kiedy sikniesz bo my tu już nogami przebieramy jaki wynik kochana 

reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
właśnie sikaj teraz 
przecież jak nie wyjdzie to możesz siknąć za dwa dni rano i wtedy na pewno będą II krechy
a ja wole się nie łudzić ze mogło się udać
przecież jak nie wyjdzie to możesz siknąć za dwa dni rano i wtedy na pewno będą II krechy
a ja wole się nie łudzić ze mogło się udać