reklama
A
agacynda
Gość
Oj Agacynda, działać trzeba ja myślęMoże leki pomagają i cykl Ci się reguluje, i będzie fajniutkim krótkim cyklem zakończonym brakiem @
Tosiula mam nadzieję już zapomniała o wypadku
Oby tylko nie fundowała znowu takich nerwów. Pilnujcie maluszka
A Twoje kartony jak? Udało Ci się wszystko tak od razu spakować? Ja w sumie jak byłam na studiach też miałam mało rzeczy, czasem się pakowało na koniec roku rzeczy w 3 torby i plecak i pociągiem na wakacje do domu jechało
A ilu można było chłopców poznać prosząc o pomoc z bagażem w pociągu
![]()
Tosia już po dworze śmiga :-) hehehe
no po tym duphastonie to miałam 31 dniowy cykl... a to dopiero teraz 8dc... mówię Wam szok.
hmmm a moje kartony... wczoraj przewiozłam całą kuchnię, sypialnię i łazienkę. zostały na mieszkaniu jeszcze 2 torby ikeowskie z ubraniami, dwa telewizory, 3 szafki, trzy torby duże z butami i jakieś pierdoły... w sobotę busem będę musiała zabrać. no i jeszcze posprzątać to mieszkanie. Myniu ja tam 3 lata mieszkałam więc tyle nazbierałam, że przegięcie... no i posprzątanie 55 m^2...
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
dziewczyty mieszka się tak i zbiera rzeczy dopiero jak do przeprowadzki dochodzi to się człowiek za głowe łapie ile tego dobytku ma 
agacyndo a bierzesz może jakies wspomagacze poza duphastonem?

agacyndo a bierzesz może jakies wspomagacze poza duphastonem?
Mynia_82
Fanka BB :)
A
agacynda
Gość
Sailor biorę tylko i wyłącznie duphaston, nawet o foliku już nie pamiętam...
Myniu, nawet sobie nie wyobrażasz ile śmieci wyniosłam... 4 worki 120 litrowe. a i tak mam wrażenie, że jeszcze dużo przede mną...
Myniu, nawet sobie nie wyobrażasz ile śmieci wyniosłam... 4 worki 120 litrowe. a i tak mam wrażenie, że jeszcze dużo przede mną...
A przecież wiadomo, że jak Asita coś przepowie to tak właśnie będzienasza Wszystkowiedźma
![]()
Szkoda tylko, że sobie nie mogę przepowiedzieć

Zrobiłam i jest jedna krecha. Dobrze, że mam jeszcze dwa w zapasie![]()
Nie przejmuj się ;-) mojej kumpeli dopiero tydzień po spodziewanym okresie jak zrobiła test to wyszły jej II krechy :-) a wcześniej I krecha

Nie przejmuj się ;-) mojej kumpeli dopiero tydzień po spodziewanym okresie jak zrobiła test to wyszły jej II krechy :-) a wcześniej I krecha![]()
Asitka nie przejmuję się, bo wiem że to jeszcze za wcześnie no i robiony nie z porannego moczu, tylko z takie rozrzedzonego kawką
reklama
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
margotko jeszcze sporo czasu więc jesteśmy dobrej myśli :-)