reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Oj Agacynda, działać trzeba ja myślę :) Może leki pomagają i cykl Ci się reguluje, i będzie fajniutkim krótkim cyklem zakończonym brakiem @ :) Tosiula mam nadzieję już zapomniała o wypadku:) Oby tylko nie fundowała znowu takich nerwów. Pilnujcie maluszka:) A Twoje kartony jak? Udało Ci się wszystko tak od razu spakować? Ja w sumie jak byłam na studiach też miałam mało rzeczy, czasem się pakowało na koniec roku rzeczy w 3 torby i plecak i pociągiem na wakacje do domu jechało :) A ilu można było chłopców poznać prosząc o pomoc z bagażem w pociągu :p

Tosia już po dworze śmiga :-) hehehe

no po tym duphastonie to miałam 31 dniowy cykl... a to dopiero teraz 8dc... mówię Wam szok.
hmmm a moje kartony... wczoraj przewiozłam całą kuchnię, sypialnię i łazienkę. zostały na mieszkaniu jeszcze 2 torby ikeowskie z ubraniami, dwa telewizory, 3 szafki, trzy torby duże z butami i jakieś pierdoły... w sobotę busem będę musiała zabrać. no i jeszcze posprzątać to mieszkanie. Myniu ja tam 3 lata mieszkałam więc tyle nazbierałam, że przegięcie... no i posprzątanie 55 m^2...

dziewczyty mieszka się tak i zbiera rzeczy dopiero jak do przeprowadzki dochodzi to się człowiek za głowe łapie ile tego dobytku ma :-D

agacyndo a bierzesz może jakies wspomagacze poza duphastonem?

:) Ehh i swoje zycie też tak zagracamy, czasem jakimiś bezsensownymi znajomościami i potem dla sensownych trzeba porządek robić, co nie zawsze jest takie proste... Właśnie mnie to przeraża, ile gromadzimy rzeczy, bez których spokojnie jesteśmy w stanie się obyć...

Sailor biorę tylko i wyłącznie duphaston, nawet o foliku już nie pamiętam...

Myniu, nawet sobie nie wyobrażasz ile śmieci wyniosłam... 4 worki 120 litrowe. a i tak mam wrażenie, że jeszcze dużo przede mną...

Nie przejmuj się ;-) mojej kumpeli dopiero tydzień po spodziewanym okresie jak zrobiła test to wyszły jej II krechy :-) a wcześniej I krecha :tak:

Asitka nie przejmuję się, bo wiem że to jeszcze za wcześnie no i robiony nie z porannego moczu, tylko z takie rozrzedzonego kawką :) Także jest ok :)

reklama
Do góry