reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Moja kumpela po tygodniu spodziewanej @ to robiła po południu i też wyszły II krechy, a jak poszła po teście pozytywnym do lekarza po 2 lub 3 dniach to gin powiedział jej że jest w 7 tygodniu ciąży :-D

reklama
Szkoda tylko, że sobie nie mogę przepowiedzieć :wściekła/y::-D
To ja Ci przepowiem...:) W następnym cyklu obstawiam:) A ja też mam czasem takie przeczucia, które się sprawdzają

Agacynda:) ja już od dwóch miesięcy starałam się robić porządki, powolutku. Teraz chyba nic nie powyrzucam bo za mało czasu na wnikanie. Ale zawsze jak będę się rozpakowywać też mogę się czegoś pozbyć. Nie wiem tylko co mam zrobić z dvd mojego byłego... z jednej strony nie chciałabym żeby potem jechał po nie do mojego nowego mieszkania, żeby w ogóle wiedział gdzie mieszkam... a ja jakbym miała mu przywozić potem do Warszawy dvd i głośniki to się zadygam...:) A jego teraz nie ma w Polsce (nomen omen jest tez w Szwecji ale w Sztokholmie) więc nie może odebrać tego sprzętu teraz. No a z drugiej strony to może on o tym dvd zapomni i wcale nie będzie po nie chciał przyjeżdżać :p hihi

za chwilę wsadzę bo muszę skopiować z telefonu, moją tez trudno określić do kogo podobna, ja zresztą u dzieci nie umiem stwierdzić podobieństwa :)

oto i one moje przyszłe dzidzi :-D
Zdjęcie0072.jpg

tylko jakość niezbyt bo robiłam na takiej stronce, że nie można było zapisać więc strzeliłam fotkę telefonem.
Jedno wiem na pewno będzie miało duże oczy za moim mężem :-)

reklama
Ja 4 lata po ślubie w sierpniu minie a teraz nie możemy jakoś się dogadzać ze sobą ale to chyba za dużo pracy, człowiek zmęczony. Musimy koniecznie nad morze się wybrać.
Mgiełka zdrówka dla małej. Oliś miała teraz przez piewszr dzień biegunkę i wymiotowała po wszystkim. A później samo biegunkę do poniedziałku rana, dużo piła prawie nic nie jadła ale teraz nadrabia:). Cieszę się.
A Mgiełko pytanie do Ciebie powiedz czy schudłaś?

Do góry