reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

cześc dziewczyny,jak u Was samopoczucie. Widze ze u Was wczoraj winko i dobre pogaduchy ;)
A u nas... pyszny obiadek a później zrobiłam gofry i naleśniki :D Mniam... taka chęć nas naszła.
Dziś wstałam i bardzo bolało mnie podbrzusze...czy cos zlego może to oznaczać...takie mocne ściskanie jak przed samą@ :(poźniej przesło... czy to w związku z dniami płodnymi ?

reklama
nie wiem zobacze w następnym cyklu co z tą temp bo w tym cyklu mi się wydaje że ja dużo stresów miałam przez dwa tygodni miałam egzaminy dzień w dzień prawie więc pewnie dlatego ta temp tak skakała

jak następny cykl też będzie taksie zaczynał to ide do lekarza no bo poprzedni cykl miałam idealny tylko mi się @ spóźniła ( wykres miałam ładny 0

Aga musisz myśleć pozytywnie dla Dominisi :) Rozpieszczaj swojego Skarba ile wlezie a rodzeństwo dla niej na pewno przyjdzie :)
Masz na kogo przelewać całą swoją miłość, jedno dzieciątko już masz więc drugie też będziesz miała :)

Agnieszko masz rację poprzedni ładny wykres, a jeżeli jestes w stresie wzrasta prolaktyna ale jeżeli ktos jest zdrowy to spadnie jak się człowiek pozbędzie tych najgorszych stresów. Wiesz mi się wydaje,że u Ciebie chyba zaczyna rosnąć ta tempka od dzisiaj i jutro będzie wyższa.

Agnieszko ja Cię rozumiem, tylko, że Ty już masz jedno małe maleństwo a ja nie mam żadnego :-(
i już tracę nadzieję, że będzie bo ile można :-(
wiecie co ja pracuje w jednostce samorządowej i naszym zadaniem jest m.in. wykonywanie postanowień sądu dot. odbioru dzieci od rodziców którzy się źle nimi zajmują i wyobraźcie sobie, że ostatnio wykonywaliśmy postanowienie sądu i odebraliśmy młodszej o 4 lata ode mnie dziewczynie 3 dzieci w tym dwa ostanie miały 9 miesięcy i niecałe 2 lata i ta matka ponoć znowu w ciąży a tu człowiek raz nie może zajść w ciąże :wściekła/y:
może za długo czekałam z zajściem w ciąże?? Mam już 27 lat a z moim mężem jesteśmy razem od 6 lat z czego 2 lata po ślubie.

Agnieszko masz rację poprzedni ładny wykres, a jeżeli jestes w stresie wzrasta prolaktyna ale jeżeli ktos jest zdrowy to spadnie jak się człowiek pozbędzie tych najgorszych stresów. Wiesz mi się wydaje,że u Ciebie chyba zaczyna rosnąć ta tempka od dzisiaj i jutro będzie wyższa.

mam taką nadzieje ,ale pewnie @ mi się przestawi i będzie później
ale to jest dopiero 3 cykl po poronieniu może następny już będzie normalny

dzięki dziewczyny ale to nie jest takie proste jak sie uda a potem po 10 tc dowiaduje się ze serduszko twojego dziecka już nie bije i to nie ważne czy już masz dzieciątko strata boli tak samo

ciężki dzień dzisiaj mam

Agnieszko starta zawsze boli i szczerze powiedziawszy nie wiem jakbym ja to przeżyła :-(
Margotko założę się że Ty już jesteś w ciąży :tak: trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Sailor ja też się tak czuje, ile bym dała żeby mieć już dzidzi i żeby skończyły się te pytania kiedy będę w ciąży i że już nie mam na co czekać bo zegar biologiczny tyka :wściekła/y:

reklama
Do góry