reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Domik mój lekarz jeszcze o tym nie wie, ale przy następnej wizycie go o tym poinformuję. A dlaczego to zrobiłam? hmm...
Miałam 15 lat. Byłam w gimnazjum. Nie wyobrażałam sobie wówczas swojej rzeczywistości z dzieckiem. Gówniara... Jaką miałabym zapewnić temu dziecku przyszłość? do tego chłopak z którym byłam mi nie wierzył i napewno nie był gotowy bo był tylko rok starszy... zrobiłam co musiałam. błąd mojego życia ale go nie naprawię... okropne przeżycie. a to była sytuacja, że pękła nam prezerwatywa...

reklama
AGACYNDO wiesz nawet Cie trochę rozumiem. rozumiem co Tobą kierowało. nie musisz się kochana tłumaczyc. tylko jedno mi się nie podoba że powiedziałaś "zrobiłam co musiałam"...moim zdaniem ''zrobiłam bo chciałam''. nie Ty pierwsza nie ostatnia...tulę:*

Agacyndo różnie to w życiu bywa. Ja uważam,że lpeiej że stało się tak jak się stało niż dziecko miałoby się chowac w biedzie niedostatku braku miłości. :tak: a twoje niepowodzenia ciążowe wcale nie muszą od tego wynikać. Zobacz ile nas jest i kazda usilnie się stara. Będziesz mamusią ja w to wierzę :tak:

U mnie @ i nowy cykl z clo.

Agacynda... współczuję konieczności dokonywania takiego wyboru i tego, że musisz żyć z tym wspomnieniem. To jest dla nas szokujące bo my się akurat staramy ale tak naprawdę to naprawdę ciężka sytuacja życiowa... decyzja do podjęcia koszmarnie ciężka...
Aha Agacyndko:) pierścionek z marzeń śliczny, jak dla księżniczki:)
Mgiełko i ja myślę, że za wcześnie na tak drastyczne rozwiązania. Gdzieś kiedyś czytałam, że żeby zajść w ciąże kobiecie musi być przyjemnie i dobrze... wiem, że to nie prawda, ale niech to będzie nasze motto:) Ma nam być dobrze i musimy być strasznie napalone :) na naszych facetów nie na pozytywny test ciążowy:)
Sihaya pisz jutro koniecznie skąd wisielczy humorek
I witam Frutt, mam nadzieję, że dobrze napisałam :)

A Sailor nasze słonko, jak zawsze umie napisać pocieszająco ale jednocześnie prawdziwie:) nasza studnia optymizmu (no przynajmniej moja :tak:)

hejhej!
przepraszam że się nie udzielam, ale muszę odpuścić..jak dopadam komputer to zaczynam szukać info o ciąży, zapłodnieniu..patrze w ten swój wykres..ech..
jutro idę na monitoring podejrzeć czy pęcherzyk 10mm urósł, dam znać.

Miłego dnia!!

reklama
hejo:*
ja tez jakos ostatnio malo sie udzielam.chyba dlatego ze odpuscilam sobie staranke.jak to mowia co ma byc to bedzie.jakies nowe wiadomosci sa?
haha za moj wykres znow sie bierze picasso jak ja lubie gory i doliny :-D:-D

Do góry