reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

długo sie staracie?
otworzyłam nowy wątek o hsg (jeszcze gafe zrobiłam bo źle wpisałam nazwe grr) zonk
jeżeli możesz to tam mi napisz co wiesz o takim badaniu itd bede wdzieczna:)

My już prawie 3 lata jak sie staramy z mezem...

Nie zabezpieczam się od jakichś dwóch lat, ale staramy się w pełnym tego słowa znaczeniu od około roku, ale dopiero w tym roku zakończyliśmy wszystkie badania, bo ciężko było namówić mojego męża na badanie nasienia ale w końcu go przekonałam i teraz mamy pierwszy cykl na wspomagaczu - CLO więc zobaczymy.

Zaraz odnajdę ten wątek to napiszę co nieco :)

reklama
Kinga trzymam kciuki żeby w sierpniu udało wam sie za pierwszym razem :)

a mi sie coś wydaje że będzie u mnie cykl bezowulacyjny( albo owulka była wczoraj ), nic nie umiem wyczytać z tego mojego wykresu
Myniu pomóż

Witam was kochane.
nabrałam takiej ochoty na zupe pomidorowa, że ją sobie ugotowałam i dio tego taką kwaśną, że buźke wykrzywia:-D

Kinga trzymam kciuki żeby udało ci się zajść w ciąże w sierpniu.

wielu dziewczynom po hsg sie udało... jajowody mogą być drożne ale każdy zrost nawet mały może być przyczyną niepowodzeń dlatego to badanie mam nadzieje że mi pomoże.... na pewno jak bede juz po to opowiem wam co i jak..
dziekuje!
W sierpniu obchodzę 27 urodziny...fajnie jak by się udało, to byłby dla mnie piekny prezent

No to jesteśmy po wizycie mały ma skierowanie na badanie kału pod kątem pasożytów

U nas pogoda paskudna nic się nie chce a tu taka sterta prania czeka na poskładanie :szok:

Kinga super że tak szybko zabieg i na pewno po nim Wam się uda trzymam za to mocno kciuki

Rano byłam na becie i mam sprawdzić wyniki między 17 a 18 online. Super, że dzisiaj bardzo się ciesze. Mnie mdli i ślinotok ciąg dalszy. Ale to pewnie przed wyniki a jak będzie negatywne to odrazu wszystko jak ręką odejdzie ;-). Oliwka już dzisiaj dobrze. Bardzo się ciesze, zobaczymy jak później. Kupiłam Oliwce tapętkę do pokoiku i będziemy po obiedzie tapetowanie.
Pozdrawiam Ania :).

reklama
Królewna trzymam kciuki. Czarnooka nie przejmuj się takim gadaniem. Może hormony jej jeszcze szaleją i n=sama nie wiem co powiedziała. Ale jak takie słowa można powiedzieć komuś, kto mówi, że pragnie dziecka najbardziej na świecie a ma problemy. Przepraszam to jakaś Twoja kuzynka ale wredna małpa z niej jest. I jeszcze raz głowa do góry i nie przejmuj się.

Do góry