reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
CZARNOTKA co za c**** i taki ktoś ma byc matką?!! do ludzi wraca zło
ANKE trzymam kciuki za betkę!!
KRÓLEWNA czekamy tylko na dobre wieści! zrób się nam na czerwon:)
SAILOR może jeszcze szansa jest. poczekaj do @
AGNIESZKA ja też ostatnio jestem jakaś taka do du...szy
DIE PERLE Ty to genialna jesteś. mąż ma z Ciebie ubaw:p
AGAGA ciesz się pięknymi chwilami bez mdłości
MYNIA no to musisz teraz figielkowi wynagrodzic odcięcie jajeczek:p osz Ty niedobra

mnie coś pobolewa brzuch. jutro rano ostatni dzień luteiny. ciekawe co będzie. z moim szczesciem to pewnie dostane okres na wesele i bedzie się lało!!!!i nie będę mogła iśc do lekarza:wściekła/y: nawet nie chcę się wkurzac!!

Myniuuuuu :-) cos czuje w kosciach ze w tym lub przyszlym tygodniu bede juz ze statusem "zareczona z..." :-) moje Kochanie kupilo nowe auto i musi pozyczyc pieniadze na rejestracje od kolegi. Powiedzialam mu ze przeciez ma pieniadze odlozone a on z glupim usmieszkiem "sa sprawy wazne i wazniejsze" :-) hihihihi

A z moja Tosia coraz lepiej. Rana juz sie zrasta. Amputacja ogonka nie bedzie konieczna na szczescie.

Agacynda super:) w duszy troszkę zazdroszczę, kiedy do mojego S dotrze jaka sprawa jest teraz najważniejsza... ale cieszę się ogromnie, tylko że sama już zostanę bez pierścionka ;) no ale prawda taka, że i dla mnie to nie najważniejsze akurat w tym momencie:)
Cieszę się, że Tosiula już lepiej się ma. Prędziutko wróci do zdrowia i zapomni o cierpieniu:)
Domiku Fisiek już skacze sam na szafę, silne kocisko:) Jutro dostanie miseczkę słodkiej śmietanki, którą dostaje na przeprosiny po każdej wizycie u weterynarza :) Dziś jeszcze wolałam mu nic nie dawać do jedzonka. A kiedy masz to weselicho? Mi jak kiedyś raz brałam luteinę na wywołanie to przyszła @ już w 4 dniu brania a teraz tak późno ale nie martw się, u mnie to było naprawdę wyjątkowo późno ten 11 dzień po zakończeniu, rzadko się zdarza aż tak późno:) Najczęściej chyba jakieś 3 dni po ostatniej tablecie:) Trzeba być dobrej myśli:)

ja myślałam, ze tu dużo do czytania bedę miec, a tu proszę. u mnie troszke chłodno, ale przynajmniej fajnie się śpi. nie lubię takiego zaduchu... zadozowałam ostatnie tabletki luteiny. czekam na @
info dla AGNIESZKI I SAILOR, które namawiały do zrobienia testu. jest oczywiście negatywny. wiedziałam, że tak bedzie i pierwszy raz modliłam się żeby była jedna kreska:-D no bo wiecie brałam te tabletki na infekcje, a tam było napisane, że ne wolno no i świętowałam baaardzo mocno pierwszą rocznicę śluby, a dziś też mam gości i z czystym sumieniem mogę się napic drinka. wiecie następny cykl bedzie mój:-D no i Wasz oczywiscie też:tak:
MYNIA wesele mam 30 czerwca, a drugie najprawdopodobnie 21 lipca. wczoraj zaproszenie na chrzciny dostaliśmy. na 7 lipca:szok: nie wiem czy pójdę. pewnie tak bo nie umiem odmawiac...a co kupic dziecku?? dziewczynka. prosze podpowiedzcie
ANKE i jak?? podziel się informacją
AGACYNDA fajnie to Twój A powiedział. musisz sobie to dobrze zapamiętac, że jestes najważniejsza;-)

hej dziewczyny :)
u mnie dzisiaj pięknie słoneczko świeci
wygląda na to ze mi sie owu przesunęła nie w ta stronę co miała i będę miała ja później dzisiaj 3 dnień niższych temp czyli do owu jeszcze 3 i będzie 20dc k**** mać cykl mi sie pewnie przez to wydłuży

ja juz chce być w ciazy

ciekawe jak tam Anke

Ostatnia edycja:
witajcie u mnie też słoneczko mała od rana wymyśla mi zadania ale i tak fajnie z nią w domku posiedzieć,
u mnie chyba owulka się przesunie , żadnych objawów nie mam a już coś powinno się zaczynać a tu nic eheheh w poniedziałek pójdę do ginka to się dowiem co i jak
a dziś koleżanka ma do mnie przyjść mam ją czesać na wesele zobaczymy jak wyjdzie próbowałam na główce treninowej to nawet nieźle ona chce zwykłe upięcie z tyłu, i pokręcone włosy prostownicą no taki kok chce i w to kwiat wpięty , może bokiem puszcze dobierańca ostatnio modne zobaczymy
kurcze co z tą owulką śluz mleczny taki se że tak powiem a po clo to już coś powinno się zacząć dziać no nic , biorę się za ćwiczenia kąpiel i potem zobacze co dalej cmoki kochane

reklama
Kochane oto mój wczorajszy test :-DPrzepraszam, że wczoraj nie napisałam, ale chciałam najpierw powiadomić męża :tak:Rano zrobiłam znowu test i jest taki sam :-D
Zdjęcie0120_001.jpg

Do góry