reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
tak jak widać na moim suwaczku czeka mnie zabieg.... potem miesiąc muszę odczekać do nast @ i dopiero w sierpniu bedziemy mogli znowu podziałać o dzidziusia... :)

Ojej Kinga ja taka mało obeznana, nie zauważyłam zę coś masz na suwaczku a nawet jak zauważyłam to nie wiem co to jest :/

Już sprawdziłam... byłaś u lekarza? Dobrze, że tak szybciutko będziesz miała zabieg i szybciutko rozpoczniesz nowe staranka, bo najgorsze to czekanie. MOOOOOOOOOOOOOOCNO trzymam kciuki

Kinga ja też miałam HSG i mi kazali od razu się starać, bo wtedy jest wszystko ładnie przepchane itd więc szansa jest większa na to, że plemniczki szybciutko dotrą do jajeczka. A w którym dc będą Ci robić zabieg?

Kinga ja też miałam HSG i mi kazali od razu się starać, bo wtedy jest wszystko ładnie przepchane itd więc szansa jest większa na to, że plemniczki szybciutko dotrą do jajeczka. A w którym dc będą Ci robić zabieg?

zabieg bede miała robiony zaraz po @ to bedzie okolo 6d.c
mój ginekolog mi powiedział że po zabiegu mam odczekać do @ i wtedy się starać. Nie wiem czemu. Dowiem sie wiecej po zabiegu od lekarza prowadzącego.

A Ty kiedy miałaś hsg? wykryli u ciebie niedrożność czy coś z tego? pomogło ci? czy nadal szukacie przyczyny

zabieg bede miała robiony zaraz po @ to bedzie okolo 6d.c
mój ginekolog mi powiedział że po zabiegu mam odczekać do @ i wtedy się starać. Nie wiem czemu. Dowiem sie wiecej po zabiegu od lekarza prowadzącego.

A Ty kiedy miałaś hsg? wykryli u ciebie niedrożność czy coś z tego? pomogło ci? czy nadal szukacie przyczyny

Ja miałam w listopadzie robione, w 11dc. Jajowody mam drożne, wszystko jest ok. A co do przyczyny tego, że nie mogę zajśc w ciążę to nie wiem dlaczego, wyniki wszystkie zarówno męża jak i moje są bardzo dobre... Pewnie przyczyna leży w psychice, bo za bardzo chcę dzidziusia ale mam nadzieję, że niedługo się odblokuję.

długo sie staracie?
otworzyłam nowy wątek o hsg (jeszcze gafe zrobiłam bo źle wpisałam nazwe grr) zonk
jeżeli możesz to tam mi napisz co wiesz o takim badaniu itd bede wdzieczna:)

My już prawie 3 lata jak sie staramy z mezem...

reklama
Sorki, nie 11 a 10 dc miałam robione, a do szpitala poszłam 9dc - tego dnia zrobili mi wszystkie badania, następnego miałam zabieg. Po zabiegu kazali poleżeć godzinę i do domu.

Do góry