reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

odebrałam wyniki robiłam je dzisiaj czyli 3 dc:
-FSH - 4,09
-LH- 1,78
-Estradiol - 32,62

teraz czekam na 22 dc by zrobic progesteron.

reklama
Cześć dziewczyny ja tylko na chwilkę bo fatalnie się czuję. Psychicznie mnie wszystko dobija. Już z rana mi się humor @#$% jak mi poszedł szew w ulubionej bluzeczce. Potem teścior negatyw, nastepnie duchota w pracy klima zdechła całkowicie i na koniec pracy dwóch klientów się pobiło tzn dali sobie po razie i tyle :szok:
Na dodatek małż mnie drażni i wszystko mnie drażni i odebrałam betę. Była 0,1 więc negatyw jak nic

Agnieszko a miałaś już płodny śluz? Ja się na śluzie nie znam wiem tylko, że skok na pewno powinien być po szczycie płodnego śluzu i wiem, że płodny to białko jaja i wiem, że niektóre dziewczyny takiego typowego białka nie mają. To tyle wiem na pewno, a poza tym to któraś dziewczyna pisała, że i wodnisty może być płodny... więc jeśli tak by było to u Ciebie skoku jeszcze nei było ale powinien nastąpić lada moment.. czyli owu rzeczywiście mogła być wczoraj albo dziś. Zwłaszcza, że szyjka otwarta i wysoko... wszystko wskazuje na to, że właśnie owulujesz:) lub wyowulowałaś nam już niedawno :)
Sailor, każdy ma czasem takie dni, że lepiej schować się pod kołdrę i przeczekać:) Ale Ty na pewno zaraz uśmiechniesz się bo mam wrażenie, że nie potrafisz się długo wkurzać:)
Ja właśnie wróciłam z Figielkiem od weterynarza, Figielek już nie ma jajeczek. Zsiusiał się biedny pod siebie i nie wiedział co się dzieje a w domu od razu wyszedł z transportera, chodził jak pijany i oczywiście próbował wskoczyć na stolik żeby z niego wskakiwać na szafę ale podniósł tylko przednie łapki do góry i przewrócił się na plecki od razu, musiałam go wziąć na ręce żeby zasnął i teraz pilnuję żeby się nie obudził i nie zrobił sobie krzywdy w tej narkozie. Pan doktor powiedział, że to naprawdę ładny kocurek :) A ja dumna jakby to była moja zasługa hihi :)

Ostatnia edycja:
Zjadłam obiad wygadałam się koleżance i mogę odpocząć. Myniu widzę,że tempka skacze :-)
Królewno ten szary cień coś może oznaczać ;-) mam nadzieję,że może chociaż tobie się uda bo ja czarno to widzę u siebie. Cycki nie bolą, może tylko lekko powiększone. Teścior negatyw...@ coraz bliżej tylko nie wiem jak mam odliczac od owulacji czy jak miałam wczesniej to kilka ładnych dni rozbiezności.

Sailor nie testuj na razie tylko zrób tesciora w dzień spodziewanej,

ja też mam dzisiaj gorszy dzień, i wczoraj też jakaś jestem do d*** ostatnio

Myniu kochana dzięki :)
ja sie wkurzam bo czekam na ten skok w końcu,
mam nadzieję ze owuluję musze dzisiaj ze tak to nazwę mężą wydymać he i wtedy juz sobie spokój daje jak się uda to sie uda jak nie to trudno

Ostatnia edycja:
Ale pokręcone to wszystko :-) człowiek się marwti czy skok będzie czy fasolka będzie i tak w koło. Kto chce powienien być w ciąży a nie starać się nie wiadomo ile...:tak:

reklama
Do góry