reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny mi też się wydaje że może to być jakaś alergia mój Łuki miał skazę białkową więc jakieś tam skłonności Fifi może odziedziczyć. Ja też kicham czasami i leci mi woda z nosa i pomagają mi leki alergiczne więc może i mały a na coś uczulenie.

Muszę jutro pogadać z lekarką

reklama
czesc dziewczyny :)

Agaga- strasznie mi przykro- my tez ostatnio przechodzilismy przez Pipne stresy- bo poddawalismy Pipke steryzlizacji- lysy brzuch, pijacke kroki po narkozie i kolnierz ochronny- serce mi sie sciskalo:( ale trzymam mocno kciuki za Twoja Kocice- i wysylam dobre fluidy!

Taki nocny kaszel Zonqa faktycznie moze sugerowac jakas alergie- teraz kwitna rozmaite zmobza- moze cos z nich??? sprawdzic niezaszkodzi.

U mnie dalje wszystkie objawy @ sa- a @ nie ma...poki co jestem chyba jedyna tutaj ,ktora czeka na @;/
dzis jakby troszke mniej boli mnie brzuch- ale wczoraj to byla jakas masakra- wszystko mnie wkurzalo..maz dopiero z tygodniowej delegacji wrocil i mu sie zebralo bo butow do szafki nie schowal, potem sweter na krzesle powiesil, i kubeczka po sobie nie zaniosl do kuchni, a jak juz w asyscie moich wrzaskow niosl go pospiesznie do kuchni to mu sie oberwalo ze stawia go na blacie a nie wklada do zmywarki- powiedzial wtedy ze chyba mogl jeszcze pare dni w tej delegacji pobyc....
poszlampod prysznic- i se mysle- jezzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuu takie jazdy robie jakb sie nie wiem co dzialo;/ przy tabletkach nie bylam taka pokopana;/:no:

U nas zbóż w okolicy nie ma za to traw jest multum więc podejrzewam trawy tym bardziej że teraz jest ich największe stężenie :-(ale testy dopiero będziemy mogli zrobić w listopadzie :-(

die_perle zmiany humorów to efekt odstawienia hormonów one po prostu wpływały na osłabienie PMS

witam prawie z rana:-D odespałam po wczoajszym panieńskim. fajnie było. byly dwie dziewczyny z brzuszkami. przesłodkie te brzucholki maja!!!

die perle nie tylko Ty czekasz na @. ja tylko w odróżnieniu od Ciebie to mam wywoływaną. nie jesteś sama
agacynda biedna ta Twoja Kicia:( ja nie mogę patrzec na cierpienie zwierząt. one są takie bezbronne
bzibiok badź dobrej myśli. może jednak badania wyjdą dobrze. trzeba miec nadzieję!
sailor przykro mi z powodu tej ujemnej bety. może jednak coś jeszcze wyjdzie, masz jeszcze pare dni do @. głowa do góry
braneta Ty tam testuj Kochana!!! @ się spóźnia może coś na rzeczy jest
czarni a co u Ciebie?? jak się czujesz?
mgiełko piękne te cytaty. popłakałam się....

ciekawe jak tam nasza grzaneczka po ślubie:)
gratulacje agaga!!!!!!! spokojnych dziewieciu miesiecy!!! popłakałam się. piekna niespodziankę mężowi zrobiłaś!!

spermiki.jpg

na poranny usmiech :)

haha dobre
u mnie 10 dc mąż będzie w sobotę wymęczę go aż do niedzieli hihih potem niestety znowu zobaczymy się dopiero w piątek ale może owulacja będzie miła i grzeczna i nie przyjdzie na tygodniu ;-) hehe
ja zaraz jadę z biura do moich kochanych przedszkolaków, dziś mam ostatnią próbę lekcji pokazowej dla rodziców z angielskiego, a w poniedziałek już wielka lekcja pokazowa 5latków, a w czwartek 4latków eh bardzo się denerwuje ja raczej nie jestem odważna boje się zwyczajnie jakieś gafy albo że z nerwów coś zapomnę po angielsku i wyjdę na niedouczoną hihi

a poza tym to zaczęłam robić ćwiczenia na brzuch mam z neta takie 8 min i robie drugi dzień to mam takie zakwasy że mnie aż szyja boi od napinania cały brzuch pieczę jeny ale siła hahah

czy ktoś przypadkiem planuje testować?

Dzieki Dziewczyny za slowa otuchy. :*
Ale mialam sen dzisiaj... Urodzilam trojaczki- Julianne, Jagode i Antosia... Wiecie jak mnie we snie bolalo?! :D

Mgiełko widzę że urlop za 8 dni a mąż? Też będzie miał jakieś wolne w tym czasie? Czy z małą tylko będziesz się urlopować?
Die_Perle współczuję mężowi takiej hetery :) ale skoro tyle lat wytrzymał to znaczy, że kocha i jeszcze nie jedno zniesie :) hihi Ja to płaczek jestem w okresie okołookresowym i okołoowulacyjnym :) Co wcale nie jest dla otoczenia lepsze niż złośliwiec :) Bo juz tu kiedyś dziewczynom pisałam jak pojechałam do S. na dwa tygodnie z czego półtora prawie przepłakałam bez przerwy i on biedny aż myślał, że chce się z nim rozstać bo tak mi z nim źle:)
Domiku :) mam nadzieję, że brzuszki wymacałaś w celu zarażenia się :)

reklama
Dzieki Dziewczyny za slowa otuchy. :*
Ale mialam sen dzisiaj... Urodzilam trojaczki- Julianne, Jagode i Antosia... Wiecie jak mnie we snie bolalo?! :D
:) Jadoda fajna :) Fajnie tak na małą dziewczynka mówić, właśnie nie Jagódka a Jagoda :) te teoje sny moga być prorocze... uważaj :) Po śnie i oświadczynach A pytał czy jedziecie po pierścionek a teraz??? może coś tam kiełkuje :)

Do góry