reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja jakis czas temu robilam na brzuch tzw. 6 waidera- MASAKRA!!!1 POWIADAM WAM MOZNA SIE SPIERDZIEC Z WYSILKU!!! nie dotrwalam jednak do koca serii- ale zrobilam i tak grubo ponad polowe cwiczylam ponad 21 dni- a to ponoc juz hard core- efekt byl nie powiem- powalajacy- ale nie mam odwagi zaczynac robic tego znowu.
Za to w kazda sobote tancze zumbe- wynajmujemy sale z dziewczynami i tanczymy - jest milo , zabawnie, i chudniemy :)

Wiecie co? jakos sie uspokoilo- brzuch przestal bolec, krzyz tez, nic mnie nie ciagnie w podbrzuszu...mam nadzieje ze to nie ejst oznaka rezygnacyji nadejscia ze strony @????;/

reklama
jezu dziewczyny wiecie co ze zeszłam chyba 10 optyków i nigdzie nie wymieniają szkieł we własnych oprawkach, co za ... ;/;p

a dziewczyny czy jak biore duphaston to okres moze sie pojawić podczas brania go czy zawsze pojawia sie po odstawieniu??
bo wczesniej brałam luteinie i zaqwsze był w czasie brania, a teraz to nie wiem
w sumie jeszcze nie straciłam nadziei na fasolke ale chciałaym wiedziec :p

Ja tez sobie wysnilam dziecko- malego Leopolda :) i jak synek sie trafi to bedzie Leopold- jak juz tak wysnilam tak byc musi :p

Kiedy ja hetera nie jestem wlasnie...zazwyczaj bardzo pogodny i radosny czlek ze mnie- nic mi nie przeszkadza, a tutaj wczoraj to ja nie wiem co to bylo...ech hormony buzuja jak nic....JuzMaz to sie zdziwil strasznie...ale jeszcze bardziej by sie zdziwil jakbym zaczela plakac- nigdy nie widzial jak placze - tyle lat ze soba jestesmy i nie plakalam nigdy- chyba by zemdlal:p

Mynia nic nie kielkuje bo mnie malpa dopadla juz na amen :-) a trojaczki?? O maj gat... Jedno bym oddala mamie na odchowanie albo i nawet dwojke hehehehee

Krolewna widzialas nowy odcinek PLL?

Mynia nic nie kielkuje bo mnie malpa dopadla juz na amen :-) a trojaczki?? O maj gat... Jedno bym oddala mamie na odchowanie albo i nawet dwojke hehehehee

oglądasz to ? :D:D własnie sobie ładuje bo nie miałam czasu wczesniej obejżeć ;d hehe ;p
czytałas książki ? :D

ja czytałam VII b o tyle jest na polski przetłumaczone, ale powiem CI ze w książce wszystko jest kompletnie inaczej wiec i tak po przeczytaniu nadal nie wiem co stanie sie w serialu :p

reklama

Ty lepiej mi jedno oddaj:) A możesz i dwójkę :)
W takim razie coś wykiełkuje za miesiąc :)

Ja tez sobie wysnilam dziecko- malego Leopolda :) i jak synek sie trafi to bedzie Leopold- jak juz tak wysnilam tak byc musi :p

Kiedy ja hetera nie jestem wlasnie...zazwyczaj bardzo pogodny i radosny czlek ze mnie- nic mi nie przeszkadza, a tutaj wczoraj to ja nie wiem co to bylo...ech hormony buzuja jak nic....JuzMaz to sie zdziwil strasznie...ale jeszcze bardziej by sie zdziwil jakbym zaczela plakac- nigdy nie widzial jak placze - tyle lat ze soba jestesmy i nie plakalam nigdy- chyba by zemdlal:p

To mój S widział mnie ryczącą tyle razy, że ostatnio stwierdził, że ja chyba połowę czasu jaki się znamy przepłakałam i mówi na mnie Ania Often Crying :) Ale już się z tego troszkę śmieje, nie przejmuje się tak jak na początku :)

A Sailorka nam się dziś jeszcze nie odzywała, może w pracy siedzi od rana i po południu przybiegnie do nas z wesołą wiadomością :)

Do góry