reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja jakis czas temu robilam na brzuch tzw. 6 waidera- MASAKRA!!!1 POWIADAM WAM MOZNA SIE SPIERDZIEC Z WYSILKU!!! nie dotrwalam jednak do koca serii- ale zrobilam i tak grubo ponad polowe cwiczylam ponad 21 dni- a to ponoc juz hard core- efekt byl nie powiem- powalajacy- ale nie mam odwagi zaczynac robic tego znowu.
Za to w kazda sobote tancze zumbe- wynajmujemy sale z dziewczynami i tanczymy - jest milo , zabawnie, i chudniemy :)

Wiecie co? jakos sie uspokoilo- brzuch przestal bolec, krzyz tez, nic mnie nie ciagnie w podbrzuszu...mam nadzieje ze to nie ejst oznaka rezygnacyji nadejscia ze strony @????;/

reklama
jezu dziewczyny wiecie co ze zeszłam chyba 10 optyków i nigdzie nie wymieniają szkieł we własnych oprawkach, co za ... ;/;p

a dziewczyny czy jak biore duphaston to okres moze sie pojawić podczas brania go czy zawsze pojawia sie po odstawieniu??
bo wczesniej brałam luteinie i zaqwsze był w czasie brania, a teraz to nie wiem
w sumie jeszcze nie straciłam nadziei na fasolke ale chciałaym wiedziec :p

Ja tez sobie wysnilam dziecko- malego Leopolda :) i jak synek sie trafi to bedzie Leopold- jak juz tak wysnilam tak byc musi :p

Kiedy ja hetera nie jestem wlasnie...zazwyczaj bardzo pogodny i radosny czlek ze mnie- nic mi nie przeszkadza, a tutaj wczoraj to ja nie wiem co to bylo...ech hormony buzuja jak nic....JuzMaz to sie zdziwil strasznie...ale jeszcze bardziej by sie zdziwil jakbym zaczela plakac- nigdy nie widzial jak placze - tyle lat ze soba jestesmy i nie plakalam nigdy- chyba by zemdlal:p

Mynia nic nie kielkuje bo mnie malpa dopadla juz na amen :-) a trojaczki?? O maj gat... Jedno bym oddala mamie na odchowanie albo i nawet dwojke hehehehee

Krolewna widzialas nowy odcinek PLL?

Mynia nic nie kielkuje bo mnie malpa dopadla juz na amen :-) a trojaczki?? O maj gat... Jedno bym oddala mamie na odchowanie albo i nawet dwojke hehehehee

oglądasz to ? :D:D własnie sobie ładuje bo nie miałam czasu wczesniej obejżeć ;d hehe ;p
czytałas książki ? :D

ja czytałam VII b o tyle jest na polski przetłumaczone, ale powiem CI ze w książce wszystko jest kompletnie inaczej wiec i tak po przeczytaniu nadal nie wiem co stanie sie w serialu :p

reklama

Ty lepiej mi jedno oddaj:) A możesz i dwójkę :)
W takim razie coś wykiełkuje za miesiąc :)

Ja tez sobie wysnilam dziecko- malego Leopolda :) i jak synek sie trafi to bedzie Leopold- jak juz tak wysnilam tak byc musi :p

Kiedy ja hetera nie jestem wlasnie...zazwyczaj bardzo pogodny i radosny czlek ze mnie- nic mi nie przeszkadza, a tutaj wczoraj to ja nie wiem co to bylo...ech hormony buzuja jak nic....JuzMaz to sie zdziwil strasznie...ale jeszcze bardziej by sie zdziwil jakbym zaczela plakac- nigdy nie widzial jak placze - tyle lat ze soba jestesmy i nie plakalam nigdy- chyba by zemdlal:p

To mój S widział mnie ryczącą tyle razy, że ostatnio stwierdził, że ja chyba połowę czasu jaki się znamy przepłakałam i mówi na mnie Ania Often Crying :) Ale już się z tego troszkę śmieje, nie przejmuje się tak jak na początku :)

A Sailorka nam się dziś jeszcze nie odzywała, może w pracy siedzi od rana i po południu przybiegnie do nas z wesołą wiadomością :)

Do góry