reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Biedna kotka:-( Ja wam nie chciałam pisać, ale miesiąc temu moja kotka urodziła 3 martwe kociaki:-( Była cesarka i sterylizacja od razu. Cały tydzień z nią siedziałam, spała nwet ze mną.

Sailor robiłaś testa?

Die_perle ja napięcie mam takie przed @ że lepiej do mnie nie podchodzic, nie odzywac się i zejść mi z drogi. Niech ktos wtedy spróbuje powiedziec mi cos nie tak:wściekła/y: Mój Mąż stwierdził, że kobiety maja trzy etapy w miesiącu:
Pierwszy etap to napięcie przedmisiączkowe, które łączy się z etapem drugim, a więc napięciem miesiączkowym, a napięcie miesiączkowe łączy się z trzecim etapem-pomiesiączkowym:happy: wychodzi, że cały miesiąc mamy napięcie:-D

reklama
die_perle ja sobie wysniłam córeczkę...to był bardzo realny sen. Zmieniałam jej pieluszkę:tak::-)
Napięcie przedmiesiaczkowe u mnie jest na szczescie łagodne i mój mężul nie odczuwa tego za bardzo.
braneta pomysłowy ten twój mąż - typowo męska logika :-):-D
Agaga gratuluje II kreseczek !

BRANETA dobre to co mówi Twój mąż:-D a Ciebie nie kusi, żeby zrobic test?? biedna ta Twoja kicia:(
MYNIA od samego patrzenia na brzuszki powinien mi taki urosnac:-D
AGACYNDA ale przyszalałaś z tymi trojaczkami w śnie. to skoro Mynia chce jednego to ja wezmę drugiego. no i masz po kłopocie:-D

ciekawe dziewczynki czy bedziemy miec następne zaczerwienione na liscie no KRÓLEWNA SAILOR I BRANETA czekamy!!!

moje psinki weszły w nowy etap. otworzyły oczęta. są takie słodkie!! cud mód i malina:-D

Domik masz już imiona dla chłopaków? Ja myślałam o Hyziu, Dyziu i Zyziu ale dla czwartego zabrakło mi pomysłu :)

Jaki dziś senny dzień... masakra...
Chcę kupić koleżance płytę z muzyką z filmu Once i do tego jakąś świeczuszkę i może herbatkę ale nie wiem jaki smak i zapach pasowałby do klimatu tego filmu. Znacie ten film, macie jakiś pomysł? Podpowiecie?

hej :*
Mynia dokladnie bardzo senny dzień ja siedzę w pracy i niewiem jak wytrzymać do 18:( zasypiam.
Aga gratuluję kochana II kreseczek:*
Sailor Skarbie testowałaś?
Branetko 3 mam kciuki za II kreseczki.

a ja jutro ide na badania FSH, LH, Estradiol i testosteron.

agaga serdeczne gratulacje!!:) ściskam Cię mocno, fasolkę głaszczę po brzuszku jeśli można:) opis.. achh... przepiękny:) tak łapie za serce, że łzy do oczu się cisną - oczywiście łzy szczęścia i wzruszenia:)
dbajcie o siebie i rośnijcie zdrowo!!

ja w sumie też od początku cyklu na antybiotyku, to może też się uda :D haha

Myniu hehe... dziękuję Ci bardzo za jakże subtelny komplement:) fajnie, że Twój S. już wie o nas:) bo nie chciałam go przestraszyć haha. "Przesłuchanie" przeprowadził jak zawodowiec hehe, jestem pod wrażeniem skali jego zainteresowania;)

Agacynda przykro mi z powodu Tosi, gdyby moją kicię coś takiego spotkało.. eh nawet nie chcę myśleć... biedna kiciulka:( mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.

aaaa... sukieneczki, które wczoraj dostałam, wspólną decyzją zostały schowane na dnie szafy i czekają...:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny moje drogie ledwo żyję. Przy klimie w pracy coś majstrowali przez pół dnia ugotowałam się, Cholerniki włączyli jak skończyłam zmianę :wściekła/y:
testowałam teraz sikańcem i piekna jedna kreseczka drugiej brak za to już drugi dzień mnie pobolewa podbrzusze.
Kupiłam sobie pół super arbuza i zjem z premedytacją z mamą na pół. :-D
Tempka w dół może na @ cycki jakby większe ale nie bolą. W zeszłym cyklu bolały pod koniec. Co cykl to inne objawy :-D

hej dziewczynki ja juz w domku dziś wcześniej udalo się wyjść,
słyszalam o 6 wadera pare robiłam ale to co robie to jest 8min ale takie wkość że teraz to mam nawet zakwasy na klatce piersiowej masakra, umrę jutro jak będe rano robić te ćwiczenia

co do urlopu to mam tylko ja bo mąż normalnie jest ze mną tutaj ( żołnierz zawodowy) ale wysłali go na kurs taki bardzo ważny dla jego kariery wojskowej niestety aż do 28 września więc musimy się przemęczyć ( ale w niektóre wekendy przyjeżdża) , teraz jest w Poznaniu to blisko okolo 120km ale od lipca druga część kursu będzie pod warszawą to beznadzieja raz na miesiąc możę przyjedzie 600km od nas a i koszty duże a kupilismy dom do remontu więc krucho hehhe

poza tym to mam mleczny śluz nic nie boli czyli nie wiem co sie kroji z tą owulacją, idę do gina w poniedzialek to sie dowiem jak się okaze ze dopiero nadchodzi na tygodniu to gonie do meza do poznania na bzykanko
hihi oj bzykanko jak chętka mnie naszła hahah

reklama
Do góry