reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hehehehe :-D wiem co czujesz :-) ja nawet po zrobieniu testu i ukazaniu się tylko jednej kreseczki nadal wierzyłam, że się udało a test jak test mógł po prostu nie wyjść :-p:-p:-p dopiero po wizycie u gin wszystko stało się jasne :-( także życzę Ci aby @ nie przyszła a późniejszy test wykazał II kreseczki :tak::tak:

Dzieki Kochana ;-)

A ja bym chciała sobotę.... chodź nie nastawiam się że będę testować chciałabym mieć już @ za sobą by znowu się starać :)

Jak dla mnie to i sobota dobra wazne zeby byc juz po terminie @ :-D

reklama
damy rade i z czekaniem testowaniem i próbowaniem :laugh2: bo co nam pozostało... :eek: dobrze ze jakoś w ciągu tygodnia można sobie czas umilić czymś się zając bo można było by oszaleć :crazy:

Wczoraj bylam w tesco , dostalam Pl twarog i teraz sie nim obzeram :-p mmmm jaki pyszny :tak: moze ktos ma ochote ?? hihihi

Czarni mi najgorzej sie dluzy w weekend bo dzieci sa w domu ...a w tygodniu to i zakupy,spacerki z niuniem,jakas kawka z kolezanka i czas leci :-p

reklama
A ja od kilku dni żyję pieczonym kurczakiem :D jakąś fazę mam :p i łażą za mną pierogi ruskie... Która mi zrobi? ja nie mam wałka... :| hehehe

U mnie @ dalej ni ma...

Do góry