reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A ja od kilku dni żyję pieczonym kurczakiem :D jakąś fazę mam :p i łażą za mną pierogi ruskie... Która mi zrobi? ja nie mam wałka... :| hehehe

U mnie @ dalej ni ma...
ja też sie przez tyle lat jeszcze nie dorobiłam:-D o też bym zjadła takiego pysznego mocno przyprawionego i chrupiącego kurczaczka i te skrzydełka takie opieczone :tak: Laska ale mi ochoty narobiłaś :-D masakra :szok: głodna się zrobiłam ;-)
a jak okresu nie ma to dobry znak czyż nie?

reklama
Ja mam ostatnią paczkę ruskich w zamrazarce, moge podrzucić ;)
Ale dziewczyny to wszystko skomplikowane... test negatywny, @ nie ma, albo blade kreski...albo coś... i nadal nic nie wiadomo...:(
A ktoś miał dzisiaj testować z tego co pamietam, i co?

My obejrzeliśmy film, M ogląda drugi a ja musze sie uczyc ale jeszcze nie wiem jak sie za to zabrać:/

Agacynda to może tamten test, który wyszedł negatywny po prostu jeszcze nie wykazał ciąży i jest wciąż szansa?

Ja z kolei zaczynam się nakręcać na objawy, a ostatecznie pewnie i tak @ przyjdzie. A teraz byłby dobry czas na dziecko, tym bardziej, że w pracy niepewnie ostatnio :-/ mogą być zwolnienia, a umowa na nieokreślony. Nie ma też sensu szukać nowej pracy, jeżeli myślimy o dziecku, a tak z rok-dwa trzeba byłoby odłożyć te plany zanim bym się gdzieś wdrożyła.

Basia, mam takiego pysznego wiejskiego kuraczka zrobionego przez mamusie dzisiaj :D hehe mogę się podzielić :p

Groszek
oddawaj pierogi!!

Wesoła Kobietko postaram się w środę zrobić test z porannego moczu. Zobaczymy... Ale nie nakręcam się dalej. Aczkolwiek jajniki mnie ''pieką''.

No ja na kolację odgrzewam kurczaczka :D hehehe od czwartku jem pieczony drób... Masakra... jaka faza :p

ale mnie cycki swędzą... o jaaaaaa!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wczoraj bylam w tesco , dostalam Pl twarog i teraz sie nim obzeram :-p mmmm jaki pyszny :tak: moze ktos ma ochote ?? hihihi

Czarni mi najgorzej sie dluzy w weekend bo dzieci sa w domu ...a w tygodniu to i zakupy,spacerki z niuniem,jakas kawka z kolezanka i czas leci :-p

hahha ja od 3 dni tylko twaróg wcinam :)

Smacznego :)

Oj Karola no niby tak... Aczkolwiek nie mogę zacząć następnego cyklu,... Cholera. znowu pójdę do apteki i w h*j siana zostawię :|

reklama
Do góry