reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
oj nie gadajcie już o jedzeniu bo nie usnę:-D zmykam do łóżeczka pooglądać jeszcze film i jutro znowu wszystko od początku poniedziałek gdyby nie ten przestępny rok to był by przedostatni dzień miesiąca:confused2:a tak to jeszcze 3 dni :no: i będzie marzec :cool2: buziaki lasencje

hej dziewczyny,
mnie dzisiaj zemdliło po kawie, tylko sama nie wiem może za szybko wypiłam na czczo, a wczoraj zdjełam stanik i piersi mnie zaczęły boleć, tylko to może być też na @, poza tym nadal utrzymują się te bóle głowy tylko wieczorami , ( na czubku , skroniach i nad karkiem masakra ale tego raczej nie wiążę z objawem ciążowym) wczoraj jak zaczynałam robić siusi to nerka mnie zabolała, i tak ze trzy razy no więc sama nie wiem, pomyślałam, że zawsze byłam zdrowa jak koń a teraz od tego poronienia zaczęłam się sypać ( nie będę sie rozpisywać ale wiecznie coś mnie atakuje) jajniki mnie nadal pokuwają, znalazłam test z ostatniej ciąży i był robiony dwa dni przed planowaną @ i już wykazało ciążę, wprawdzie ten bobo strumieniowy, ale w srodku dnia robiony a teraz nic.... szkoda bo objawy miałam takie czysto ciążowe, teraz to chce żeby szybko przyszła @ to zaczniemy starania, ale po @ idę do lekarza tylko tym razem innego.
cmoki odezwe się z pracy

hejka:):) naskrobalyscie ze hoho:)
ja juz w pracy ...popijam kawke :)
agacynda super ze @ nie przyszla jeszcze :)
a ja poza okropnym bolem piersi i czasem malym podbrzusza nie mam zadnych objawow noi troche zmeczona jestem ..... i zaczynam sie martwic czy oby wszystko ok...... z drugiej strony mdlosci i inne objawy opisuja dopiero okolo 5-6 tyg ciazy wiec czas na to jest jeszcze ......
czarni wiec jak cos w sobote testujesz?? mowisz ze ten cykl juz spisujesz na straty ...... oj zobaczymy zobaczymy

cześć dziewczyny, sporo znowu pisałyście, znowu muszę straty nadrabiać :)
ja mam dzisiaj 46dc. Robiłam test i wyszedł negatywny czekam do następnego poniedziałku i jak do tego czasu @ nie przyjdzie to dzwonie do ginki.

U mnie test negatywny:-(no nic, trzeba czekać na @.Ale ze ja mam bardzo nieregularne cykle to jeszcze nie mogę powiedzieć ze po terminie jestem:-p

nie chce robić bety, wiesz po ostatnim jakoś tak i z testami i z betą jestem na nie. Gdyby nie mój to bym nawet nie robiła testu. Pomieszało się wszystko, przez weekend miałam tyle śluzu, że można by było pomyśleć, że dopiero teraz miałam owulkę. Poczekam te 7 dni, może się coś ruszy,a jak nie przyjdzie to tel. do ginki i bedziemy sztucznie wywoływać, ale wtedy chyba nici z badań, bo wyniki mogą wyjść troche sfałszowane. Zobaczymy, trzymajcie kciuki, żeby sama przyszła czym prędzej ;)

lanja no ale jak masz nieregularne to tez wlasnie trudno wyczuc czy test juz by wykrył ciaze....
alexast kciuki zacisniete

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Karola_2907........@28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Crazy Girl..........@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012
Czarni.................@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
Kropka................@16.03.2012
gusiaczek_p.......@????????