reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

U mnie tez byla regularna co 30-32 dni ale jak sie nie staralismy.... mialam plamienia miedzymiesiaczkowe i nie bardzo chcialam zaczynac staranka a w poprzednim cyklu plamienia mialam minimalne i dlatego postanowilismy rozpoczac przytulaski z tym ze zeszly cykl byl 27-dniowy :zawstydzona/y: Takze wszystko o kant dooopki potluc :crazy:

to tak zawsze jest:zawstydzona/y: jak się to nic z tego :-(

reklama
to tak zawsze jest:zawstydzona/y: jak się to nic z tego :-(

Dokladnie ...

Moja siostra ma wszystkie dzieciaczki nieplanowane:-D a juz ma ich 4 :-) a i jeszcze ostatnie dziecko w koncu upragniony synek bo trzy pierwsze to coreczki,byl ze tak powiem poczety podczas przyjmowania pigulek anty ,no i przez to moja siostra o tym ze jest w ciazy dowiedziala sie dopiero w 20 tyg ciazy :szok:

Dokladnie ...

Moja siostra ma wszystkie dzieciaczki nieplanowane:-D a juz ma ich 4 :-) a i jeszcze ostatnie dziecko w koncu upragniony synek bo trzy pierwsze to coreczki,byl ze tak powiem poczety podczas przyjmowania pigulek anty ,no i przez to moja siostra o tym ze jest w ciazy dowiedziala sie dopiero w 20 tyg ciazy :szok:

może faktycznie lepiej nie planować, nie myśleć tylko, że ja już bardzo nie mam czasu że tak powiem :tak: już bym chciała :tak::tak::tak::tak::tak: uwielbiam oglądać wózki dziecięce, i ciągle myślę jaki kupić żeby był oczywiście praktyczny :-D :-D:-D zwariowałam, i może dlatego ciągle nic :-(

Malena rozumiem Cie doskonale bo ja tez nie umiem o tym przestac myslec :no: mi sie czasami wydaje ze to moze jakas blokada czy cos ?// O Natanka staralismy sie dlugie 2 lata a jak myslalam ze juz sie nie udalo bo przyszla @ to sobie odpuscilam ...a co sie okazalo bylam w ciazy :-D:-D

edyta01 ja liczę, że jeszcze w 2012 uda mi się :tak::tak: bardzo bym tego chciała :-) choć zawsze chciałam aby dzidziuś był z początku roku tak teraz już na to nie patrzę :-p jakoś nie pasuje mi 2013 :crazy:

Ja mam podobnie z tym 2013 ta trzynastka mi nie pasi :no: wolalabym 2012 :-D ale jak bedzie to dopiero wyjdzie w praniu :-p

Jak ja juz bym chciala czwartek,wtedy wszystko sie wyjasni ...chyba ze dostane @ wtedy nie bede miala mozliwosci nasikac na testa a ja tak bardzo lubie ta adrenalinke ktora towarzyszy testowaniu :-D:-D
Normalnie jestem testomaniaczka :szok:

hehehehe :-D wiem co czujesz :-) ja nawet po zrobieniu testu i ukazaniu się tylko jednej kreseczki nadal wierzyłam, że się udało a test jak test mógł po prostu nie wyjść :-p:-p:-p dopiero po wizycie u gin wszystko stało się jasne :-( także życzę Ci aby @ nie przyszła a późniejszy test wykazał II kreseczki :tak::tak:

reklama
Jak ja juz bym chciala czwartek,wtedy wszystko sie wyjasni ...chyba ze dostane @ wtedy nie bede miala mozliwosci nasikac na testa a ja tak bardzo lubie ta adrenalinke ktora towarzyszy testowaniu :-D:-D
Normalnie jestem testomaniaczka :szok:
A ja bym chciała sobotę.... chodź nie nastawiam się że będę testować chciałabym mieć już @ za sobą by znowu się starać :)

Do góry