reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny ja myslałam,że się wykończę dzisiaj w pracy. Strasznie rozbolała mnie głowa, az tak,że miałam mdłości. Nie chciałam brać żadnych leków ale raczej ciężko obsługiwało mi się klientów więc Zdecydowałam się na apap. Męczyłam się ze 4 godziny i przeszło dopiero przed końcem pracy :wściekła/y:
Dodatkowo mam mnóstwo sluzu koloru kremowego po prostu masakra i brzuszek boli od czasu do czasu. Teraz leżę i dochodzę do siebie.:szok: plecy dalej bolą ale mniej.

reklama
Grzaneczko kocha na wszystkiego dobrego, najlepszego :)

dziewczyny ja właśnie wróciłam z szkoły no, a juz myślałam ze padnę gdzieś po drodze bo jest tak duszno że nie ma czym oddychać

Sailor a nie boli Cię czasami w krzyżu, bo wiesz że takie bóle to na początku ciazy też sie zdarzają ja takie miałam teraz jak byłam w ciąży nie mogłam siedzieć tak mnie bolało mąż mie cały czas masował

no to mnie też boli chyba poniżej nerek, a właściwie to zaraz nad kością ogonową...ech...
a u mnie Sailor dzisiaj już wodnisty śluz i brzuch zaczyna boleć na @ chociaż temp jeszcze wysoka, mój wykres trochę zaniedbany w tym cyklu:) Obserwacja cyklu - enpr.pl

reklama
bzibzioczku ja obejrzałam ostatnio z nudów ze 20 stron z wykresami na 28dni i powiem Ci,że właśnie przed terminem @ w ciazy niekórym dziewczynom pojawił się sluz wodnisty więc o niczym nie świadczy myślę. Chciałabym już testowac ale nie ma co bo najwczesniej wyszło tam 9dpo były takie co testowały od 5 dpo :-D ale oczywiście + był sporo później.

Do góry