reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

dziewczyny ja myslałam,że się wykończę dzisiaj w pracy. Strasznie rozbolała mnie głowa, az tak,że miałam mdłości. Nie chciałam brać żadnych leków ale raczej ciężko obsługiwało mi się klientów więc Zdecydowałam się na apap. Męczyłam się ze 4 godziny i przeszło dopiero przed końcem pracy :wściekła/y:
Dodatkowo mam mnóstwo sluzu koloru kremowego po prostu masakra i brzuszek boli od czasu do czasu. Teraz leżę i dochodzę do siebie.:szok: plecy dalej bolą ale mniej.

reklama
Grzaneczko kocha na wszystkiego dobrego, najlepszego :)

dziewczyny ja właśnie wróciłam z szkoły no, a juz myślałam ze padnę gdzieś po drodze bo jest tak duszno że nie ma czym oddychać

Sailor a nie boli Cię czasami w krzyżu, bo wiesz że takie bóle to na początku ciazy też sie zdarzają ja takie miałam teraz jak byłam w ciąży nie mogłam siedzieć tak mnie bolało mąż mie cały czas masował

no to mnie też boli chyba poniżej nerek, a właściwie to zaraz nad kością ogonową...ech...
a u mnie Sailor dzisiaj już wodnisty śluz i brzuch zaczyna boleć na @ chociaż temp jeszcze wysoka, mój wykres trochę zaniedbany w tym cyklu:) Obserwacja cyklu - enpr.pl

reklama
bzibzioczku ja obejrzałam ostatnio z nudów ze 20 stron z wykresami na 28dni i powiem Ci,że właśnie przed terminem @ w ciazy niekórym dziewczynom pojawił się sluz wodnisty więc o niczym nie świadczy myślę. Chciałabym już testowac ale nie ma co bo najwczesniej wyszło tam 9dpo były takie co testowały od 5 dpo :-D ale oczywiście + był sporo później.

Do góry