reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
Bzibzioczku Tobie też będziemy gratulować w tym cyklu przynajmniej na to wygląda
a z tym śluzem wodnistym to jest różnie
ja miałam w dzień spodziewanej @ jak wstałam z łóżka rano to myślałam ze okres dostałam bo normalnie mi po nogach leciało a to właśnie taki wodnisty śluż był i to był taki jednorazowy incydent :-):-) bo potem śluz też był ale nie w takiej ilości
oooo u mnie coś zaczyna grzmieć a ja się strasznie burzy boję
a z tym śluzem wodnistym to jest różnie
ja miałam w dzień spodziewanej @ jak wstałam z łóżka rano to myślałam ze okres dostałam bo normalnie mi po nogach leciało a to właśnie taki wodnisty śluż był i to był taki jednorazowy incydent :-):-) bo potem śluz też był ale nie w takiej ilości
oooo u mnie coś zaczyna grzmieć a ja się strasznie burzy boję
Ostatnia edycja:
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
dziewczyny kochane czy Mynia może się odzywała??? :-( bo martwię się,że może zachorowała...
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
no właśnie dzisiaj trzeci dzień się nie odzywa
:-(
:-(
U mnie już tak bywało, że temperatura spadała 27 dc więc jeszcze nic się nie da powiedzieć.
Ale u nas gorąco w słońcu termometr pokazuje 61 stopni Jedziemy zaraz po prezent i do znajomych na grilla na urodziny koleżanki, więc zaraz znikam.
A gdzie Sailorku oglądałaś te kalendarze pozytywne??
Ale u nas gorąco w słońcu termometr pokazuje 61 stopni Jedziemy zaraz po prezent i do znajomych na grilla na urodziny koleżanki, więc zaraz znikam.
A gdzie Sailorku oglądałaś te kalendarze pozytywne??
Sailor_Moon
Ja jestem padnięta po tym bólu głowy małż pojedzie na mecz do kolegów a ja poodpoczywam w domu
Kupiła sobie 2 kobiałki po 2kg truskawek w kazdej po 6 zł za kobiałkę to będę miała wyżerkę owocową
Kupiła sobie 2 kobiałki po 2kg truskawek w kazdej po 6 zł za kobiałkę to będę miała wyżerkę owocową
Sailor, Bzibzioku trzymam za Was kciuki!!
Ja w domku sama, oglądam ligę światową mężczyzn - właśnie nasi grają z Kanadą
Mąż do decathlona pojechał, a potem ma jechać na rower a ja muszę w domu siedzieć:/
Na szczęście (odpukać) dziś już się lepiej czuję niż wczoraj i baaaaaaardzo liczę na to że będę jutro mogła pojechać na działeczkę. Ciepło ma być, leki wezmę to może nic mi nie będzie. Już nawet ciasto z truskawkami zrobiłam na tą okoliczność
A dziś wieczorkiem oczywiście będziemy oglądać euro-meczyk
hmm.. Myni dalej nie ma - nie podoba mi się to...:/
Ja w domku sama, oglądam ligę światową mężczyzn - właśnie nasi grają z Kanadą
Mąż do decathlona pojechał, a potem ma jechać na rower a ja muszę w domu siedzieć:/
Na szczęście (odpukać) dziś już się lepiej czuję niż wczoraj i baaaaaaardzo liczę na to że będę jutro mogła pojechać na działeczkę. Ciepło ma być, leki wezmę to może nic mi nie będzie. Już nawet ciasto z truskawkami zrobiłam na tą okoliczność
A dziś wieczorkiem oczywiście będziemy oglądać euro-meczyk
hmm.. Myni dalej nie ma - nie podoba mi się to...:/
Ostatnia edycja:
Sihaya, myślę że jak pogoda się jutro utrzyma jak jest dzisiaj to spokojnie będziesz mogła na działkę pojechać wypocząć. Bo przy takiej temperaturze to raczej nie ma znaczenia gdzie się położysz a na leżaku jest znacznie przyjemniej.
Sailor_Moon
Przeczytaj tylko ulotkę lekarstw czy możesz przebywac w słońcu ja kiedyś nie przeczytałam i zasłabłam
reklama