reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja zupełnie nie mam ochoty na testowanie:)zresztą już ostatnio pisałam, jakoś jestem święcie przekonana, że będzie negatywny. Więc ja sobie cierpliwie poczekam do środy, a i tak pewnie @ przyjdzie wcześniej.

reklama
Bzibzioczku Tobie też będziemy gratulować w tym cyklu :) przynajmniej na to wygląda

a z tym śluzem wodnistym to jest różnie
ja miałam w dzień spodziewanej @ jak wstałam z łóżka rano to myślałam ze okres dostałam bo normalnie mi po nogach leciało a to właśnie taki wodnisty śluż był i to był taki jednorazowy incydent :-):-) bo potem śluz też był ale nie w takiej ilości

oooo u mnie coś zaczyna grzmieć a ja się strasznie burzy boję

Ostatnia edycja:
U mnie już tak bywało, że temperatura spadała 27 dc więc jeszcze nic się nie da powiedzieć.
Ale u nas gorąco w słońcu termometr pokazuje 61 stopni:) Jedziemy zaraz po prezent i do znajomych na grilla na urodziny koleżanki, więc zaraz znikam.
A gdzie Sailorku oglądałaś te kalendarze pozytywne??

Ja jestem padnięta po tym bólu głowy małż pojedzie na mecz do kolegów a ja poodpoczywam w domu :tak:
Kupiła sobie 2 kobiałki po 2kg truskawek w kazdej po 6 zł za kobiałkę to będę miała wyżerkę owocową

Sailor, Bzibzioku trzymam za Was kciuki!!:)

Ja w domku sama, oglądam ligę światową mężczyzn - właśnie nasi grają z Kanadą:)
Mąż do decathlona pojechał, a potem ma jechać na rower:( a ja muszę w domu siedzieć:/
Na szczęście (odpukać) dziś już się lepiej czuję niż wczoraj i baaaaaaardzo liczę na to że będę jutro mogła pojechać na działeczkę. Ciepło ma być, leki wezmę to może nic mi nie będzie. Już nawet ciasto z truskawkami zrobiłam na tą okoliczność;)

A dziś wieczorkiem oczywiście będziemy oglądać euro-meczyk;)

hmm.. Myni dalej nie ma - nie podoba mi się to...:/

Ostatnia edycja:
Sihaya, myślę że jak pogoda się jutro utrzyma jak jest dzisiaj to spokojnie będziesz mogła na działkę pojechać wypocząć. Bo przy takiej temperaturze to raczej nie ma znaczenia gdzie się położysz a na leżaku jest znacznie przyjemniej.

reklama
Do góry