reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja zupełnie nie mam ochoty na testowanie:)zresztą już ostatnio pisałam, jakoś jestem święcie przekonana, że będzie negatywny. Więc ja sobie cierpliwie poczekam do środy, a i tak pewnie @ przyjdzie wcześniej.

reklama
Bzibzioczku Tobie też będziemy gratulować w tym cyklu :) przynajmniej na to wygląda

a z tym śluzem wodnistym to jest różnie
ja miałam w dzień spodziewanej @ jak wstałam z łóżka rano to myślałam ze okres dostałam bo normalnie mi po nogach leciało a to właśnie taki wodnisty śluż był i to był taki jednorazowy incydent :-):-) bo potem śluz też był ale nie w takiej ilości

oooo u mnie coś zaczyna grzmieć a ja się strasznie burzy boję

Ostatnia edycja:
U mnie już tak bywało, że temperatura spadała 27 dc więc jeszcze nic się nie da powiedzieć.
Ale u nas gorąco w słońcu termometr pokazuje 61 stopni:) Jedziemy zaraz po prezent i do znajomych na grilla na urodziny koleżanki, więc zaraz znikam.
A gdzie Sailorku oglądałaś te kalendarze pozytywne??

Ja jestem padnięta po tym bólu głowy małż pojedzie na mecz do kolegów a ja poodpoczywam w domu :tak:
Kupiła sobie 2 kobiałki po 2kg truskawek w kazdej po 6 zł za kobiałkę to będę miała wyżerkę owocową

Sailor, Bzibzioku trzymam za Was kciuki!!:)

Ja w domku sama, oglądam ligę światową mężczyzn - właśnie nasi grają z Kanadą:)
Mąż do decathlona pojechał, a potem ma jechać na rower:( a ja muszę w domu siedzieć:/
Na szczęście (odpukać) dziś już się lepiej czuję niż wczoraj i baaaaaaardzo liczę na to że będę jutro mogła pojechać na działeczkę. Ciepło ma być, leki wezmę to może nic mi nie będzie. Już nawet ciasto z truskawkami zrobiłam na tą okoliczność;)

A dziś wieczorkiem oczywiście będziemy oglądać euro-meczyk;)

hmm.. Myni dalej nie ma - nie podoba mi się to...:/

Ostatnia edycja:
Sihaya, myślę że jak pogoda się jutro utrzyma jak jest dzisiaj to spokojnie będziesz mogła na działkę pojechać wypocząć. Bo przy takiej temperaturze to raczej nie ma znaczenia gdzie się położysz a na leżaku jest znacznie przyjemniej.

reklama
Do góry