reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczynki ja dzisiaj tylko na chwilkę bo do szkoły lecę a tak mi się nie chce strasznie i to jeszcze tyle czasu tam siedzieć :-(

wiecie co dziewczyny przeczytałam ten list
list Aniołka dla mamy - Strata dziecka, Chore dziecko - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
i powiem wam ze ostatni raz tak płakałam w kwietniu

ale nie ma co sie smutac :p
będzie dobrze :)

pięknę!!! łzy same płyną... tulę Cię mocno!! dobrze, ze takie coś ktoś pisze. pokrzepienie dla duszy:*

reklama
Cześć Kochane:*
ja tylko na chwilkę dzisiaj mam męża w domu:)
Grzaneczko wszystkiego co najlepsze:*
a ja spadam z tempką w dół no nic może następnym razem się uda:(

A ja chyba dołączam do pozostałych dziewczyn z bólem pleców, strasznie mnie coś przy schylaniu i przewracaniu się na łóżku zaczęło boleć w dole kręgosłupa, auć a zawsze jak mnie bolą plecy to w okolicach łopatek.

Grzanko! Wszystkiego co najlepsze!

Czarnooka nie przejmuj się, moze jutro skoczy do góry :)

Dziewczynki tak narobiłyście mi smaku wczoraj tymi gołąbkami, że dziś z rana jak robiliśmy z małżem zakupy na ryneczku i robimy gołąbki. A w ogole kupiliśmy same "nowalijki": młodą kapustkę, młode ziemniaczki, koperek, bób, truskaweczki, czeresienki, pomidorki, ogóreczki małosolne... ach jak mi teraz w kuchni pachnie !!!

Co robicie dzisiaj? My po gołąbkaach wybierzemy się na spacer a później w knajpie kibicujemy naszym :)

reklama
Kochana Grzanko i mężu GRZANKI

420.jpg

Mądrością domek zbudujcie,
dla dwojga, trojga, czworga,
a może i więcej, kochając się coraz goręcej.
I zawsze miejcie w pamięci ten dzień jedyny -
Wasze Cudowne Zaślubiny.

Do góry