reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

SAILOR wspólczuje...może jakąś maśc zastosuj? szkoda, że na weekend wracasz do pracy. pewnie nie jest Ci miło:(

coś dziś my tylko aktywne wieczorem:-p wiecie co martwie się o tą naszą MYNIĘ. nic nie mówila, że jej nie bedzie. oby wszystko było ok

reklama
zdrowiej SAILOR
mykam zrobic mężowi kolacje bo zaraz z pracy wróci a potem mykam spac. ciężki dzien mnie jutro czeka. sprzątanie, gotowanie eh...wszystko byloby ok gdyby nie te plecy:wściekła/y: nie wiem jak sobie dam rady.
dobranoc kochane:*

Myniu Kochana Ty Nasza:*:* Odezwij się prosimy Cię:(
Sailor na takie bole to tylko rozgrzewajaca masc konska:d ale uwaga male warstwy sie naklada^^
albo tak jak mowi moj przyjaciel nasmaruj się Amolem on Ci zawsze pomoże.

Cześć dziewczyny, zgłaszam się znów po dłuższej obecności :/.

Gratulacje dla Ewitki, za wkrótce testujące trzymam kciuki.
Ja testuję w pn lub wt jak nie będzie @. Nie nastawiam się i jestem raczej spokojna, jeśli się nie uda to trudno - następna owulacja będzie podczas urlopu, więc większe szanse:). Jeśli nie uda się nam jeszcze przez 2-3 cykle zacznę się może monitorować i skrupulatnie mierzyć temperaturę, na razie polegam na wszystkich innych objawach owulacji, mam raczej regularne cykle.

Sailor naprawdę ładny wierszyk - taki z serducha :)
Domik - śliczne psiaki, choć wyglądają na duże w stosunku do mamusi;)
Nasz Tygrys trochę ostatnio świruje, wieczorem jak tylko zacznie się ściemniać to czatuje przy oknie na ćmy a jak je złapie to od razu zżera w całości:szok:. Nigdy się tak nie zachowywał:/. Poza tym znienawidził swój ukochany wiklinowy koszyk :(, ktoś nam podmienił kota!:no:

No nic ja uciekam Kochaniutkie spac :*:* Dobrej nocki moje Panie:*:* Jutro musi byc lepszy dzień od dzisiejszego:D Nowy dzien nowe nadzieje.

Ostatnia edycja:
reklama
GRZANECZKO kochana życzę Ci samych wspałniałych chwil z mężem i dzidzią. dużo miłości, radości, w każdym dniu uśmiechu na twarzy, zgody i spełnienia waszystkich najskrytszych marzen!!! wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!! udanej imprezki:-D

dziewczyny mnie dalej boli!!! kurde a cały dom mam do posprzątania:szok::wściekła/y::wściekła/y:masakra jakaś. życzę miłego weekendu. pewnie dziś już się nie odezwę, a jutro będę leczyc kaca:-D

Do góry