reklama
Sihaya - w pierwszym tygodniu mieliśmy 7 osobową załogę i popłynęliśmy z Cagliari na południowo-zachodnie wybrzeże Sardynii, w drugim tygodniu popłynęliśmy już we trójkę na wschodnio - południowy cypelek Sardynii i od niedzieli zrobiliśmy 40 godzinny przelot na Sycylię. Po 40 godzinach wylądowaliśmy na Egadach małych wysepkach na zachodzie Sycylii, a łódkę zostawiliśmy w Trapanii.
Następny rejs myślę, że w przyszłym roku w maju i chcemy z Malagi na Gibraltar płynąć zahaczając o Ceutę.
Zmykamy po prezent - myślę że do jutra już muszę powiedzieć, bo raczej już dzisiaj nie dam rady nic popisać.
Następny rejs myślę, że w przyszłym roku w maju i chcemy z Malagi na Gibraltar płynąć zahaczając o Ceutę.
Zmykamy po prezent - myślę że do jutra już muszę powiedzieć, bo raczej już dzisiaj nie dam rady nic popisać.
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
a mnie wygięło chciałam odkurzacz podłączyć do gniazdka i tak jakoś szyje skręciłam że strasznie zabolało
chyba sobie jakiś mięsień naciągnęłam że nie mogę jej wyprostować
kurcze sierota jestem ostatnio
chyba sobie jakiś mięsień naciągnęłam że nie mogę jej wyprostować
kurcze sierota jestem ostatnio
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
dziewczyny my to w ogóle ostatnio jakies chorowitki i pechowce
Sailor_Moon
i mi jest chłodno a na dworze upał
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
mi jest dzisiaj gorąco strasznie:-)
tak jestem podjarana dzisiejszym meczem już nie mogę sie doczekać :-):-)
tak jestem podjarana dzisiejszym meczem już nie mogę sie doczekać :-):-)
reklama
Sailor_Moon
Ja zrobie koktajl truskawkowy strasznie mam ochotę. tylko małża muszę zmotywować co by mi po jogurt naturalny poszedł do sklepu