reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

powiem Ci że i ja miewam mdłości nie jakies silne ale zdarzają się czasem :baffled: tylko szybko przechodzą. ja biore tyle tych wspomagaczy norprolac na prolaktynę codziennie ( odstawiam za tydzień zobaczymy czy skoczy) duphaston i w tym cyklu clostilbegyt. ja się teraz nie uda może porzucę wszystkie oprócz duphastonu bo on wspomoże fasolkę jakby co.

wiesz Kochana ja Cię podziwiam. pomino tylu trudności Ty nadal walczysz z uśmiechem i takim optymizmem. JESTEŚ WIELKA!!! nic tylko przykład z Ciebie brac:* uda się. wierzę w to!!!!

reklama
domik wlasnie dlatego tez dobrze za badalas prolaktyne . to wlasnie prolaktyne bada sie w kontekscie nieregularnych miesiączek oraz charakterystycznych dla wielu kobiet trudności z zajściem w ciążę.

To prawda co mówi Czarnooka. Ale prolaktyne powinno się badac nawet jak ktos ma regularne miesiączki bo ja tak miałam a prl wysoka :tak: i wybiła mi progesteron i zablokowała owu.

Dziewczyny ja się żegnam, bo cały monitor sobie opluje od kaszlu i oczy mi łzawią:/ ide pod prysznic i się kładę, trudno...może jutro lepiej się poczuję.

dlatego ja właśnie zbadałam sobie prolaktynę. czekam tylko na @ by zacząć nowy cykl i zbadac reszte hormonów. oby reszta też wyszła dobrze:)
w przyszłym tygodniu możliwe że się uda by mąż pojechał do Wawy na badanie nasienia. bo do tej pory nie ma go wogóle w domu cały czas w delegacjach choć cholernie się boję wyniku:(:(

Dzisiaj dzwoniłam do Wawy i babka mi powiedziala ze robią to badanie od poniedzialku do piatku od 8:30 do 16:30 . wiec licze na to ze uda sie mu wziasc wolne.
kosztuje 130 zl.
wiesz Sailor zrobic nie zaszkodzi. no u mnie to jest wskazane skoro przez tyle miesiecy nie moge zajsc w ciaze. a teraz ginekolog mi mowil ze bardzo czesto teraz sie zdarza ze to u mezczyzny sa problemy...

cieszę się, że pani doktor kazała się przebadac. jakby nie kazała to i tak bym poszła:-D zobaczymy co wyjdzie i co mi powie na następnej wizycie.
a dziewczyny czy któraś z Was brała luteinę dopochwowo...po ilu dniach brania Wam @ przyszedł? w trakcie czy po odstawieniu. wiecie, ze mnie przestał ten brzuch ciągle bolec. nie wiem czy to wpływ luteiny czy tych tabletek na ta infekcję

CZARNOTKA trzymam &&&& zeby badania były ok. boże ja to bym nie chciała żeby mój mąż musiał takie badania robic...nie wiem jakby to zniósł psychicznie
SAILOR bo Ty kochana się starasz ładnych pare miesięcy. robili Ci jeszcze jakies badania??

reklama
Mój mąż sam zaproponował że się przebada. Jego duma w tym momencie poszła na drugi plan bo bardzo pragnie dziecka. wiem ze to dla mezczyzny trudne . dlatego wierzę całym sercem ze z nim bedzie ok. ja szybciej przyjme ze cos jest ze mna nie tak niz on. tym bardziej ze ja juz mam tyle za soba ze nei raz myslalam ze cud ze jeszcze zyje.

Do góry