reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Boże a jak nie mogę się doczekać sobie nie wyobrażacie. Ja parcuję koło szpitala a tutaj jak ciepło się zrobiło to albo kobiety z brzuszkami albo z wózeczkami sobie chodzą i gaworzą do tych małych. Także zapomnieć się nie da. A Królewna Ty będziesz we czwartek betę idziesz a ja w piątek. Czy szybciej też test zrobisz?

wiesz co no sama jeszcze nie wiem co zrobic ;p
jak będe mieć kaske to pojade na bete we wtorek, a jak nie bede miec to zrobie test bo mam w domu a na bete pojade poźniej ;p

reklama
hejka kochane. byłam na badaniach. za TSH zapłaciłam 16,50zl, FT3 21 zł, FT4 22zł, a prolaktyna 21 zł. więc wyszło 80,50. wyniki jutro bedą. no ale najlepsze jest to dziś pierwszy dzień urlopu a ja idąc po schodach do laboratorium jak mnie cos nie strzykneło, jak coś zabolało no i masz... postrzeliło mnie:wściekła/y: dziewczyny tak mnie boli że chyba oszaleje!!! tabletki maści wszystko już było. wstac z łóżka nie mogę, przekręcic się też nie mogę... a iśc...jakbym z 80 lat miała. no to mam pięknie. myślałam, że napiekę dziś rurek bo w sobotę mamy impreze z okazji 1 rocznicy ślubu a tu ruszyc się nie mogę!!!!
i jeszcze mi się wkłóc nie mogła. cała ręka mnie boli. i to była ta baba co kiedys mi krew pobierała i miałam takiego krwiaka po tym że szok!!!!!!! jak poszłam drugi raz na jakieś badania to się mnie pytała kto mi to zrobił.... no kur...TY se myśle:wściekła/y:

Ja 4 sierpnia 4 rocznica ślubu. jejku jak to szybko zleciało nawet nie wiem kiedy:szok:.
U nas tak zimno się zrobiło ranno chciało się słoneczka przebić ale pochmurna się zrobiło, zimno, wiatr wieje i do tego jeszcez zaczyna padać deszczyk...bleee.

haha DOmik wspołczujeee :p
ale mnie tak strasznie wkurza jak te baby nie patrza jak pobierają krew;/ mi tez tak kiedyś pobrała jak w ciąży byłam, starsza pielęgniarka wiec myslałam ze juz wprawiona a taką mialam ręke siwą potem;/ a to jeszcze na wesele szlismy i wyglądało to okropnie ;/
a znowu raz mi pobierała babeczka dopiero po studiach i chyba z 5 minut sie przymierzała i szukała żyły ;d juz sie zaczełam bać (bo nienawidze pobierania) ale o dziwo nawet mnie nie zabolało ! przezadowolona wyszłam od niej :D

Anke: a Ty nie prowadzisz jakiegoś wykresu ? :)

Królewno ja zrobię sikańca mam 6 sztuk o czułości 10
Zrobiłam teraz tak z ciekawości owulacyjny dodatni że aż razi po oczach :szok:

oooo ;d to moze Hcg wykryło ;d hahaha ;))))
ja musze kurcze gdzies kupic taki czuły, bo w domu mam quick to chyba jest 20 czułość chociaż nie wiem bo ja tego nie umiem odnaleźc na opakowaniu ;p
ale jak kiedysz szukałam czułego na 10 to nigdzie u mnie w aptece nie było a mam chyba 10 aptek tutajblisko ;d

SAILOR to trzymamy kciuki żeby to było na fasolinke
KROLEWNA mnie też pobierała starsza babka. widocznie jakis antytalent skoro nie nauczyła sie do dziś tego fachu. ja też nienawidzę pobierania krwi. aż mi się niedobrze robi jak mi pobierają...

ale boli dziewczyny. głodna jestem a nie ma mi kto nawet kanapki zrobic:-(

reklama
SAILOR to trzymamy kciuki żeby to było na fasolinke
KROLEWNA mnie też pobierała starsza babka. widocznie jakis antytalent skoro nie nauczyła sie do dziś tego fachu. ja też nienawidzę pobierania krwi. aż mi się niedobrze robi jak mi pobierają...

ale boli dziewczyny. głodna jestem a nie ma mi kto nawet kanapki zrobic:-(

ja tez nienawidze pobieraia krwi, nawet moje dziecko juz dawno nie płącze przy pobieraniu a mi sie słabo robi i płakac mi sie chce jak jej pobierają ;d;d
a w ciąży to masakra co miesiąc badanie.. :p

Do góry