reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

domik ja ostatnio na pobieraniu miałam pokłóte oby dwie ręce w tym na jednej siniak przez półtora tygodnia koloru sliwki :angry:
nie dość,że płącisz to Cię oszpecą i boli

reklama
Hehe a u nas dziś rocznica- 4:-D

mięsko na obiad się marynuje, zaraz chyba wezmę się za robienie truskawek w czekoladzie, deserki z galaretki są więc tylko czekać do wieczoru i na męża:-p

wy już o testowaniu myślicie a ja dopiero przed owu

hehe a u nas dziś rocznica- 4:-d

mięsko na obiad się marynuje, zaraz chyba wezmę się za robienie truskawek w czekoladzie, deserki z galaretki są więc tylko czekać do wieczoru i na męża:-p

wy już o testowaniu myślicie a ja dopiero przed owu

wszystkiego najlepszego z okazji pięknej rocznicy ślubu!!! Dużo miłości, zgody, zadowolenia z syneczka no i oczywiście życzę następnego cudownego dzieciątka:*:*

Anke wiesz co ale ja tez wstaje do mojej córy
moj pierwszy cykl obserwacji to była ciągle zaburzona temperatura :p
ale w sumie teraz sie tym nie przejmuje
bo raz zrobiłam tak że bez wstawania zmierzyłam temp była 36,6 za moment wstałam małej dać smoczka bo sie przebudziła i po położeniu zmierzylam znowy i też była 36,6
także ogolnie nie traktuje tego jako odbieganie od normy jeśli to sie zdarza ;p

Agnieszko chyba nie na fasolkę bo test owu wykrywa już raczej większe stężenia hcg a ja go raczej nie mam wogóle bo chyba za wcześnie na zagniezdzenie myślę:confused:

reklama
Do góry