reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No wczoraj był negatyw bladzioch ledwo widoczny ten owulacyjny a dzisiaj aż razi tylko wczoraj robiłam o 16 a dzisiaj teraz nie wiem czy to ma znaczenie chyba nie:confused:

jezu dziewczyny ja chyba zwariuje :p nie wytrzymam do przyszłegho tygodniaaa buuu ;((( db ze to wesele mamy to troche moze nie bede myslec ;p

aha :) no tak coś własnie pomyślałam że pewnie sobie przyśpieszasz testowanko...

dopiero około 7-9dnia dochodzi do ewentualnej implantacji wiec nie ma co wcześniej nawet testować :) najlepszy termin to 11-12DFL ale u nielicznych wykaże ciążę jeżeli jest. Dopiero 13-14 to już pewniak! :)

reklama
Anke beta wyjdzie Ci na 100% już w dniu terminu @
test ciążowy nie koniecznie

dlatego bardziej wiarygodna zawsze jest i bedzie betka :)

Do góry