reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
o rany rany to ja az sie boje ile ja mam :D:D
znzlazłam teraz jakiś Optiland ;p tam nawet niedrogo ;p

poszłabym kurcxze to zwykłego okulisty ale jak sie okaże ze musze mieć jakieś na zamówienie specjalnie to zaś bedzie latanie gdzie to zamówić, bo jak będą standardowe jakieś to no problem ;p

Sailor: ja bym juz chciała zatestowac ;d haha ;)

a ja sama juz nie wiem, boje sie ze za te 5 dni zrobie test i wyjdzie lipa;//

wiecie udało mi sie znaleźć badanie wzroku za 39 zł plus do tego soczewki miesięczne lub 10 jednodniowych,
a moge miec jeszcze jedno pytanie do Was Sailor albo Sihaya :>>>> bo te soczewki trzeba chyba w jakimś płynie przechowywać prawda? to tez sie jakoś osobno kupuje ?

Hej. Czemu tak szybko piszecie już o testowaniu i kusicie człowieka tylko;-)( 9 dnia po owulacji?). Ja nie mam w ogóle żadnego śluzu nie wiem o co chodzi nigdy tak nie miałam :szok:.

Królewna ja mam soczewki jednodniowe i one są pakowane każda osobno w takim płyniku. Otwierasz, wyciagasz soczewke, zakladasz a pojemniczek wyrzucasz - podobnie soczewki po każdym dniu:)
Te miesięczne się jakoś przechowuje tak jak piszesz, ale to Sailor musi Ci odpisać:)

Boże a jak nie mogę się doczekać sobie nie wyobrażacie. Ja parcuję koło szpitala a tutaj jak ciepło się zrobiło to albo kobiety z brzuszkami albo z wózeczkami sobie chodzą i gaworzą do tych małych. Także zapomnieć się nie da. A Królewna Ty będziesz we czwartek betę idziesz a ja w piątek. Czy szybciej też test zrobisz?

reklama
Królewno ja mam miesięczne i kupuję płyn za 15 zł, w środku do płynu masz pojemniczek i tam nalewasz płynu i przechowujesz w tym soczewki jak nie nosisz. :tak:

Królewno tak mnie się bardzo chce testowania że masakra :-) a ty dopiero 4dpo ehhh

Do góry