reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny jakie badania wykonuje się w pierwszych dniach cyklu? Sailor pisała ale zapomnialam sobie skopiować i teraz nie mogę znaleźć:zawstydzona/y:, a jutro z rana zrobiłabym sobie... wiecie tak się zastanawiam, że może u mnie coś nie działa i warto sprawdzić...

Dziś zakupiłam zapas wiesiołka w postaci Oeparolu i będę brała 3x2 tab. Dodatkowo zamówiłam termometr owu taki zwykły szklany a nie cyfrowy bo doczytałam się ze elektroniczne (każde nie tylko owu) mogą mieć przekłąmanie rzędu 0,3 stopnia :szok: a przecież w tym wypadku to strasznie dużo !!

Mam nadzieję, że jak teraz lista odczarowana to kilka II posypie się ;-)

hej :p
u mnie dzis tempka jeszcze wyżej aż sie dziwie bo odkąd mierze to chyba jeszcze takiej wysokiej nie miałam ;d;d
ogólnie nie wiem co jest grane, ale mój termometr ostatnio przestał pikac ;/ tzn. jak mierze rano w pochwie to nie pika tylko mierzy i mierzy... ja ciągle spoglądam jak temp juz nie rośnie to wyciągam, ale jak np, pod pachą zmierze to normalnie pika :|
nie wiem ocb nie chce tempki w pochwie zmierzyc?;/

ja ogólnie jestem wyczerpana, ciągle bym spała i spała, czuje sie okropnie ;/nie wiem czy to wina tej pogody ;p no mówie wam, zero energii ;p

No i pozamiatane... tempka spadla. masakra ...
jak to mówia nowy cykl nowe nadzieje.

moj cykl chyba malowal Picasso. albo dziecko jakies uczylo sie szlaczki malowac^^^^

albo to jest zaburzony wykres EKG^^

reklama
Cześć Dziewczynki!!!! Niestety nie mam siły Was nadrobić :( Ciagle źle się czuje, od poniedziałku chodze do pracy ale dziś rano poprosiłam o wolne bo od wczoraj mam rozwolnienie :baffled: Nie dość że prawie nic nie jem bo nawet od wody mnie ciąga to jeszcze to :baffled: Jak to mówią: jak nie urok to sr..ka! :wściekła/y:
Żyć się nie chce, zmykam pod koc. Strasznie mdli :baffled::baffled:
Buziaki Kochane! Czekam na Wasze fasolki :)

Do góry