reklama
ALG
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie badania wykonuje się w pierwszych dniach cyklu? Sailor pisała ale zapomnialam sobie skopiować i teraz nie mogę znaleźć, a jutro z rana zrobiłabym sobie... wiecie tak się zastanawiam, że może u mnie coś nie działa i warto sprawdzić...
Dziś zakupiłam zapas wiesiołka w postaci Oeparolu i będę brała 3x2 tab. Dodatkowo zamówiłam termometr owu taki zwykły szklany a nie cyfrowy bo doczytałam się ze elektroniczne (każde nie tylko owu) mogą mieć przekłąmanie rzędu 0,3 stopnia a przecież w tym wypadku to strasznie dużo !!
Mam nadzieję, że jak teraz lista odczarowana to kilka II posypie się ;-)
Dziś zakupiłam zapas wiesiołka w postaci Oeparolu i będę brała 3x2 tab. Dodatkowo zamówiłam termometr owu taki zwykły szklany a nie cyfrowy bo doczytałam się ze elektroniczne (każde nie tylko owu) mogą mieć przekłąmanie rzędu 0,3 stopnia a przecież w tym wypadku to strasznie dużo !!
Mam nadzieję, że jak teraz lista odczarowana to kilka II posypie się ;-)
ALG
Czanooka dziękuję... a tak na ten Twój wykres patrząc to Ty podejrzana jesteś....
mgielka2008
witajcie o poranku
jeszcze dwa dni pracy i wekend oh jak dobrze, nic mi sie nie chce musze sobie jakieś hobby znaleźć bo normalnie marazm mnie ogarnia
jeszcze dwa dni pracy i wekend oh jak dobrze, nic mi sie nie chce musze sobie jakieś hobby znaleźć bo normalnie marazm mnie ogarnia
K
krolewnazmarcepana
Gość
hej
u mnie dzis tempka jeszcze wyżej aż sie dziwie bo odkąd mierze to chyba jeszcze takiej wysokiej nie miałam ;d;d
ogólnie nie wiem co jest grane, ale mój termometr ostatnio przestał pikac ;/ tzn. jak mierze rano w pochwie to nie pika tylko mierzy i mierzy... ja ciągle spoglądam jak temp juz nie rośnie to wyciągam, ale jak np, pod pachą zmierze to normalnie pika :|
nie wiem ocb nie chce tempki w pochwie zmierzyc?;/
ja ogólnie jestem wyczerpana, ciągle bym spała i spała, czuje sie okropnie ;/nie wiem czy to wina tej pogody ;p no mówie wam, zero energii ;p
u mnie dzis tempka jeszcze wyżej aż sie dziwie bo odkąd mierze to chyba jeszcze takiej wysokiej nie miałam ;d;d
ogólnie nie wiem co jest grane, ale mój termometr ostatnio przestał pikac ;/ tzn. jak mierze rano w pochwie to nie pika tylko mierzy i mierzy... ja ciągle spoglądam jak temp juz nie rośnie to wyciągam, ale jak np, pod pachą zmierze to normalnie pika :|
nie wiem ocb nie chce tempki w pochwie zmierzyc?;/
ja ogólnie jestem wyczerpana, ciągle bym spała i spała, czuje sie okropnie ;/nie wiem czy to wina tej pogody ;p no mówie wam, zero energii ;p
zonqa
Szał, dziki szał...
Czarnooka ale jest powyżej granicy wyższych temperatur więc jest ok
K
krolewnazmarcepana
Gość
wiecie co tak sobie wpisałam w google wykresy ciązowe i znalazłam jeden rewelacyjny ;d niestey zapodział mi sie link, ale dziewczyna serduszkowała w cyklu dwa razy w 7dc i potem w 22dc i zaszła w ciąze ;d;d ;OOO
a co to Twojego spadku czarnooka to zobacz na ten, na koncu tez jest spadek a jednak plusik
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/54595.html?u=1
a co to Twojego spadku czarnooka to zobacz na ten, na koncu tez jest spadek a jednak plusik
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/54595.html?u=1
reklama
Cześć Dziewczynki!!!! Niestety nie mam siły Was nadrobić Ciagle źle się czuje, od poniedziałku chodze do pracy ale dziś rano poprosiłam o wolne bo od wczoraj mam rozwolnienie Nie dość że prawie nic nie jem bo nawet od wody mnie ciąga to jeszcze to Jak to mówią: jak nie urok to sr..ka!
Żyć się nie chce, zmykam pod koc. Strasznie mdli
Buziaki Kochane! Czekam na Wasze fasolki
Żyć się nie chce, zmykam pod koc. Strasznie mdli
Buziaki Kochane! Czekam na Wasze fasolki