reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny jakie badania wykonuje się w pierwszych dniach cyklu? Sailor pisała ale zapomnialam sobie skopiować i teraz nie mogę znaleźć:zawstydzona/y:, a jutro z rana zrobiłabym sobie... wiecie tak się zastanawiam, że może u mnie coś nie działa i warto sprawdzić...

Dziś zakupiłam zapas wiesiołka w postaci Oeparolu i będę brała 3x2 tab. Dodatkowo zamówiłam termometr owu taki zwykły szklany a nie cyfrowy bo doczytałam się ze elektroniczne (każde nie tylko owu) mogą mieć przekłąmanie rzędu 0,3 stopnia :szok: a przecież w tym wypadku to strasznie dużo !!

Mam nadzieję, że jak teraz lista odczarowana to kilka II posypie się ;-)

hej :p
u mnie dzis tempka jeszcze wyżej aż sie dziwie bo odkąd mierze to chyba jeszcze takiej wysokiej nie miałam ;d;d
ogólnie nie wiem co jest grane, ale mój termometr ostatnio przestał pikac ;/ tzn. jak mierze rano w pochwie to nie pika tylko mierzy i mierzy... ja ciągle spoglądam jak temp juz nie rośnie to wyciągam, ale jak np, pod pachą zmierze to normalnie pika :|
nie wiem ocb nie chce tempki w pochwie zmierzyc?;/

ja ogólnie jestem wyczerpana, ciągle bym spała i spała, czuje sie okropnie ;/nie wiem czy to wina tej pogody ;p no mówie wam, zero energii ;p

No i pozamiatane... tempka spadla. masakra ...
jak to mówia nowy cykl nowe nadzieje.

moj cykl chyba malowal Picasso. albo dziecko jakies uczylo sie szlaczki malowac^^^^

albo to jest zaburzony wykres EKG^^

reklama
Cześć Dziewczynki!!!! Niestety nie mam siły Was nadrobić :( Ciagle źle się czuje, od poniedziałku chodze do pracy ale dziś rano poprosiłam o wolne bo od wczoraj mam rozwolnienie :baffled: Nie dość że prawie nic nie jem bo nawet od wody mnie ciąga to jeszcze to :baffled: Jak to mówią: jak nie urok to sr..ka! :wściekła/y:
Żyć się nie chce, zmykam pod koc. Strasznie mdli :baffled::baffled:
Buziaki Kochane! Czekam na Wasze fasolki :)

Do góry