reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

A czy ja też mogę być dopisana do listy? Ostatnią @ miałam 20 maja, cykle mam 29 dniowe, a staram się od poronienia (styczeń 2010), chociaż licząc wszystkie miesiące, gdy mojego M nie było bo był w delegacji, to będzie jakieś półtora roku.

reklama
A czy ja też mogę być dopisana do listy? Ostatnią @ miałam 20 maja, cykle mam 29 dniowe, a staram się od poronienia (styczeń 2010), chociaż licząc wszystkie miesiące, gdy mojego M nie było bo był w delegacji, to będzie jakieś półtora roku.

jak dla mnie możesz się dopisać tylko ja tej listy nie stworzyłam :tak:

uuuu dziewczyny jak mnie okropnie głowa boli!!! oszaleje chyba....@ dalej nie ma, za to dużo białego i lepkiego śluzu się pojawiło. masakra jakas. napisze potem. idę mężulka przywitac:p

domik mnie z rana też glowa bolała jak się obudziłam musiałam łyknąć 2xapap dobrze,że pomógł nie chciałam brać nic innego a appap nie zawsze pomoże ale się udało.

witajcie:)
ja dopiero z pracy wróciłam i zjadłam lekki obiadek, teraz robię tartą bo przychodzi kolega męża na meczyk hehe... ale mam nadzieję, że będziecie kochane potem? i nie będę tu sama siedzieć - sama pewnie pokibicuję trochę ale raczej z doskoku - generalnie mam zamiar spędzić czas z Wami;>

Witam nowe staraczki i szybkiego zafasolkowania życzę:)

Jeśli o mnie chodzi - nadal ból piersi, gęsty biały śluz bez zmian i tempka skacze jak jej się podoba:] Obserwacja cyklu - enpr.pl

Sihaya właśnie chyba coś się szykuje. :-) u mnie tato kibicuje ostro w koszulce z orzełkiem i puszką piwa w ręce :-D ehhh cały dzień czekał. A małż pojechał do teściów wydrukować pracę. A ja siedzę i się onijam bo co tu robić. Brzuszek mnie trochę boli taki palący ból.

reklama
dziewczęta.... jakaś wypompowana jestem:)
Sihaya, oby jeszcze kilka dni ta tempka tak "skakała" powyżej linii to będzie fajosko:)
Sailor mąż mam nadzieję też się spisze po meczu :)

A wiecie co? Ja nie lubię piłki nożnej ale kupiłam sobie dwa piwa i chipsy i będę ze Stevenem oglądać, tzn on u siebie, ja u siebie ale razem na Skype :) Mam nadzieję, że zapału wystarczy mi na więcej niż jeden mecz:)

Do góry