reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej laski
dzisija już trochę lepiej się czuję,brzucho nie boli za to strasznie mnie mdli;( jak ja będę teraz tak przechodzić miesiączki to zwariuję i te osoby które będą ze mną przebywać też

Dzwonili dzisiaj ze szkoły córci i mam z nią przyjść w poniedziałek obejrzeć szkołe i pozna swoją opiekunkę no ciekawe jak to będzie

reklama
mi się we środę skończyła @ a następną to rożnie mam od 30 do 38 dni :-(

zakupiłam też testy owulacyjne i od wczoraj zaczęłam robić bo w sumie to nie wiem kiedy mam zacząć jak mam taki nieregularny cykl :-(

Ostatnia edycja:
Wiesz jeśli masz min 30dniowe cykle a nawet więcej to wydaje mi się że powinnaś zacząć robić testy gdzieś około 10-12 dzień cyklu, wcześniej nie ma sensu, chyba że po śluzie zobaczysz że go więcej i rozciągliwy, ale szkoda kasy żeby robić wcześniej bo z tego co mówisz to owulacje powinnaś mieć najszybciej 16dc a nawet później

Cześć Asita:) Ja na Twoim miejscu tez testy zaczęłąbym najwcześniej 10 a może nawet 12 tk jak pisze Mgiełka.
Mgiełko też byłam kiedyś na dukanie ale ja po tej diecie dorobiłam się odruchu wymiotnego na myśl o jedzeniu i nawet po odejściu od tej diety mi to zostało do dziś. Czasem wracając z pracy musze wysiadać z autobusu i skoczyć za przystanek... wiadomo co zrobić... nie ładnie no ale lepiej niż w autobusie... :) Ale jeśli Tobie ta dieta pomogła to powodzenia kochana:)
Sailor, odstawiaj wiesiołek i działaj ostro każdego dnia:) prawie do samej spodziewanej @ działaj:) Dla przyjemności trzeba się kochać a nie tylko w dni płodne:) Powiem Wam, że wy się zemnie śmiałyście, że jak pojechałam do S to i rano i w południe i wieczorem ale prawda jest taka, że jak wcześniej nie myślałam o owulacji to było jeszcze więcej (to dlatego, że my nie mamy siebie na co dzień) i spontaniczniej i fajniej... a teraz jak byłam to tak tylko myślałam sobie ostatniego dnia, że no dobra... trzeba jeszcze raz bo przecież owu może akurat być:) I trochę mi się nie chciało:)

Hej. Byłam u lekarza dzisiaj 11dc nie znalazł pęcherzyka już. Także nie wiem czy mamy szanse w tym miesiącu. Wczoraj były przytulanki a dzisiaj pęcherzyka nie było widać. Co myślicie. Przepisał mi duphastone mam go brać od 16 do 25 dnia cyklu i 26 dnia mam zrobić betę jeśli będzie pozytywna to mam cały czas brać duphastone i zadzwonić do niego.

No i wieczorkiem tak mnie jajnik ćmił i miałam strasznie mokro. A dzisiaj strasznie mnie tej jajnik boli.
Napiszecie coś pocieszającego czy nie mam szans.

Anke trzeba być dobrej myśli :))
trzymam kciuki &&&

dziewczyny wiecie co moja teściowa mi dzisiaj znowu powiedziała że w ciąży jestem normalnie mi to wmawia mimo tego ze jej mówię że okres mam i że nie jestem w ciazy .
normalnie mnie do szłu doprowadza bo tak ogólenie to to jest kochana babka .

dziewczyny cy wy kiedyś spotkałyście sie z taką sytuacją że któraś z waszych znajomych mimo miesiączki okazało sie ze jest w ciąży?

nie pomyślcie że ja jakaś nawiedzona jestem tylko tak sie pytam i nie uważam żebym mogła być w ciąży (pisze tak żebyście mnie za wariatkę nie wzieły :))

Ostatnia edycja:
Agnieszko w ciąży okresu nie ma, Może być natomiast krwawienie z krwiaczka jakiegoś lub polipa. Słyszałam nawet w szpitalu,że laska lezała na sali obok brzusio 33 tydzień i opowiadała,że w 5 tygodniu tak krwawiła,że skrzepy były nawet a donosiła. Co prawda większość czasu na leząco ale udało się.

U mnie test owu pozytyw hurra:-D
Anke może już po owu a ciałka żółtego nie było lub płynu w zatoce?

reklama
Do góry