reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
AGuś moj przeważnie ze mną jeździ tylko jak do S wyjeżdżam to do rodziców go zawożę:) ale wtedy też ma podróż:)on w ogóle uwielbia jeździć pociągiem, autobusem, samochodem :) Podróżnik z niego:)
Dziewczyny, zdrówko :)

hehe no mamy agnieszka gola, mamy:) hehe
co więcej, wcześniej też było blisko i byłyby dwa ;)
mąż z kolegom ostro kibicują przy piwku, chipsach i tarta za chwilę wyjedzie z piekarnika;)

ja jeszcze przełączam na siatkówkę bo nasi z kanada właśnie grają - osobiście zdecydowanie wolę od nożnej;) i w tym przypadku meczu nie przepuszczę:] uwielbiam siatkówkę oglądać:)

widziałam:) piękny GOLLLLL!!!!! nawet ja czasem spogladam i się nieziemsko śmiejęz komantarzy męża:-D ale on się emocjonuje:-D
dławi mi się tu chipsami z tych emocji:-Da ja tu dopiero posprzątałam:angry: dziewczyny boli mnie z nów ten prawy jajnik:wściekła/y: napisze potem. idę mężusiowi i reszcie famili zrobic zapiekanki.
kibicujcie dalej kochane
ANKE może juz pęcherzyk się uwolnił i jest szansa. diałajcie!!! trzymamy &&&
SAILOR owocnych przytulanek:*
SIHAYA nie bedziesz sama. dzis dużo bedzie opuszczonych kobiet:-D
MYNIA piękny kibic z TWOJEGO fifka::)

a ja mam dziewczyny przybytek w domku. mam piękne 4 dorodne chłopaczki:-D sunia sie osczeniła:)

no muszę przyznać, ze nawet nasi dają radę:) w końcu!!
jeszcze czerwona kartka poszła w ruch.. no szanse mają jak nigdy!!

a w siatkówce w setach 2:0 dla naszych:]

więc obie nasze drużyny jak na razie stają na wysokości zadania <jupi>

reklama
Do góry