reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Anke, może to dobrze, że boli
One myślą, że każda torba i karton sa dla nich i tylko dla nich najlepsze jest jak gdzieś wyjeżdżam a on mi się do walizki pakuje Jakby chciał powiedzieć "beze mnie nigdzie nie jedziesz"
no dokładnie! a jak się okazuje że zostaje to pod same drzwi odprowadza...serduszko moje
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
laski mamy Gola
Mynia_82
AGuś moj przeważnie ze mną jeździ tylko jak do S wyjeżdżam to do rodziców go zawożę ale wtedy też ma podróżon w ogóle uwielbia jeździć pociągiem, autobusem, samochodem Podróżnik z niego
Dziewczyny, zdrówko
Dziewczyny, zdrówko
hehe no mamy agnieszka gola, mamy hehe
co więcej, wcześniej też było blisko i byłyby dwa
mąż z kolegom ostro kibicują przy piwku, chipsach i tarta za chwilę wyjedzie z piekarnika
ja jeszcze przełączam na siatkówkę bo nasi z kanada właśnie grają - osobiście zdecydowanie wolę od nożnej i w tym przypadku meczu nie przepuszczę:] uwielbiam siatkówkę oglądać
co więcej, wcześniej też było blisko i byłyby dwa
mąż z kolegom ostro kibicują przy piwku, chipsach i tarta za chwilę wyjedzie z piekarnika
ja jeszcze przełączam na siatkówkę bo nasi z kanada właśnie grają - osobiście zdecydowanie wolę od nożnej i w tym przypadku meczu nie przepuszczę:] uwielbiam siatkówkę oglądać
domikcw
widziałam piękny GOLLLLL!!!!! nawet ja czasem spogladam i się nieziemsko śmiejęz komantarzy męża ale on się emocjonuje
dławi mi się tu chipsami z tych emocjia ja tu dopiero posprzątałam dziewczyny boli mnie z nów ten prawy jajnik napisze potem. idę mężusiowi i reszcie famili zrobic zapiekanki.
kibicujcie dalej kochane
ANKE może juz pęcherzyk się uwolnił i jest szansa. diałajcie!!! trzymamy &&&
SAILOR owocnych przytulanek:*
SIHAYA nie bedziesz sama. dzis dużo bedzie opuszczonych kobiet
MYNIA piękny kibic z TWOJEGO fifka:
a ja mam dziewczyny przybytek w domku. mam piękne 4 dorodne chłopaczki sunia sie osczeniła
dławi mi się tu chipsami z tych emocjia ja tu dopiero posprzątałam dziewczyny boli mnie z nów ten prawy jajnik napisze potem. idę mężusiowi i reszcie famili zrobic zapiekanki.
kibicujcie dalej kochane
ANKE może juz pęcherzyk się uwolnił i jest szansa. diałajcie!!! trzymamy &&&
SAILOR owocnych przytulanek:*
SIHAYA nie bedziesz sama. dzis dużo bedzie opuszczonych kobiet
MYNIA piękny kibic z TWOJEGO fifka:
a ja mam dziewczyny przybytek w domku. mam piękne 4 dorodne chłopaczki sunia sie osczeniła
agnieszka116
dziewczyny piękna połowa
ale mój mąż sie ze mnie śmieje
ale mój mąż sie ze mnie śmieje
Ostatnia edycja:
no muszę przyznać, ze nawet nasi dają radę w końcu!!
jeszcze czerwona kartka poszła w ruch.. no szanse mają jak nigdy!!
a w siatkówce w setach 2:0 dla naszych:]
więc obie nasze drużyny jak na razie stają na wysokości zadania <jupi>
jeszcze czerwona kartka poszła w ruch.. no szanse mają jak nigdy!!
a w siatkówce w setach 2:0 dla naszych:]
więc obie nasze drużyny jak na razie stają na wysokości zadania <jupi>
reklama
agnieszka116
Siatkówkę też lubię,ale piłkę nożną kocham !
Ostatnia edycja: