reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

a u mnie jest odwrotnie to ja oglądam a mój mąż z przymusu :)
jaki wynik obstawiacie? bo ja 1-0 oczywiście dla nas :))
normalnie jak małe dzieko sie ciesze na ten mecz:p
już mi nawet okres nie przeszkadza :p

Ostatnia edycja:
reklama
To głównie dla Sailor:) Bo ona nie widziała a chciała żeby ją zanudzać zdjęciami kotów:)
P1070923.jpg

hej laski!
ja też meczyk włączyłam, choc nie lubie:p mąż to już w ogóle..pozamieniał się z kolegami i siedzi w pracy :p
więc jestem sama, no oczywiście poza Benjim, może sobie piwko walniemy, a co :p

Sailor, działajcie by dzidzi było!
Anke, pęcherzyk miałaś duży to mi się wydaje że mógł już pęknąć i jest szansa!
i witam nowe dziewuszki :)

reklama
U mnie nadal ból prawego jajnika. Idę na placyk bo Oliwka mnie atakuje a jest marudna także musiałam jej ulec :-p. Ciekawe jak Królewnie dzisiaj usg.

Do góry