reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

A czy ja też mogę być dopisana do listy? Ostatnią @ miałam 20 maja, cykle mam 29 dniowe, a staram się od poronienia (styczeń 2010), chociaż licząc wszystkie miesiące, gdy mojego M nie było bo był w delegacji, to będzie jakieś półtora roku.

reklama
A czy ja też mogę być dopisana do listy? Ostatnią @ miałam 20 maja, cykle mam 29 dniowe, a staram się od poronienia (styczeń 2010), chociaż licząc wszystkie miesiące, gdy mojego M nie było bo był w delegacji, to będzie jakieś półtora roku.

jak dla mnie możesz się dopisać tylko ja tej listy nie stworzyłam :tak:

uuuu dziewczyny jak mnie okropnie głowa boli!!! oszaleje chyba....@ dalej nie ma, za to dużo białego i lepkiego śluzu się pojawiło. masakra jakas. napisze potem. idę mężulka przywitac:p

domik mnie z rana też glowa bolała jak się obudziłam musiałam łyknąć 2xapap dobrze,że pomógł nie chciałam brać nic innego a appap nie zawsze pomoże ale się udało.

witajcie:)
ja dopiero z pracy wróciłam i zjadłam lekki obiadek, teraz robię tartą bo przychodzi kolega męża na meczyk hehe... ale mam nadzieję, że będziecie kochane potem? i nie będę tu sama siedzieć - sama pewnie pokibicuję trochę ale raczej z doskoku - generalnie mam zamiar spędzić czas z Wami;>

Witam nowe staraczki i szybkiego zafasolkowania życzę:)

Jeśli o mnie chodzi - nadal ból piersi, gęsty biały śluz bez zmian i tempka skacze jak jej się podoba:] Obserwacja cyklu - enpr.pl

Sihaya właśnie chyba coś się szykuje. :-) u mnie tato kibicuje ostro w koszulce z orzełkiem i puszką piwa w ręce :-D ehhh cały dzień czekał. A małż pojechał do teściów wydrukować pracę. A ja siedzę i się onijam bo co tu robić. Brzuszek mnie trochę boli taki palący ból.

reklama
dziewczęta.... jakaś wypompowana jestem:)
Sihaya, oby jeszcze kilka dni ta tempka tak "skakała" powyżej linii to będzie fajosko:)
Sailor mąż mam nadzieję też się spisze po meczu :)

A wiecie co? Ja nie lubię piłki nożnej ale kupiłam sobie dwa piwa i chipsy i będę ze Stevenem oglądać, tzn on u siebie, ja u siebie ale razem na Skype :) Mam nadzieję, że zapału wystarczy mi na więcej niż jeden mecz:)

Do góry