reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu Figielek dzisiaj znowu harcuje czy odpoczywa świątecznie ;-)
U mnie dzisiaj leniwie.
Ja się wyłożyłam z laptopem a małż piszę jakąś pracę.

reklama
Sailor, ja troszkę pospałam bo przecież ten mój drań codziennie budzi mnie przed 5 a jak już osiągnie swój cel i ja wstanę umyję się dam mu jeść to on się kładzie i słodko śpi... a dla mnie jest już za późno, żeby się położyć bo niedługo czas zbierać się do pracy... i tak każdego dnia. Mówię Wam, gorzej niż z dzieckiem... w wolne dni mam okazję trochę odespać w dzień kiedy on zasypia. Także dziś sobie pospałam ale niedługo bo znowu mnie obudził drań mały. Ja zaczęłam podgrzewać obiad a zgadnijcie co on robi? Oczywiście śpi... ale to z minką najsłodszego kota na świecie... Nazywam tą minę "To nie ja!!!" :-)
Jak zjem znowu będę szukać drzwi do mieszkania :)

Sailor, ja troszkę pospałam bo przecież ten mój drań codziennie budzi mnie przed 5 a jak już osiągnie swój cel i ja wstanę umyję się dam mu jeść to on się kładzie i słodko śpi... a dla mnie jest już za późno, żeby się położyć bo niedługo czas zbierać się do pracy... i tak każdego dnia. Mówię Wam, gorzej niż z dzieckiem... w wolne dni mam okazję trochę odespać w dzień kiedy on zasypia. Także dziś sobie pospałam ale niedługo bo znowu mnie obudził drań mały. Ja zaczęłam podgrzewać obiad a zgadnijcie co on robi? Oczywiście śpi... ale to z minką najsłodszego kota na świecie... Nazywam tą minę "To nie ja!!!" :-)
Jak zjem znowu będę szukać drzwi do mieszkania :)
Myniu Mały terrorysta z tego Figielka. Nie chce się przystosować do twojego trybu życia :-D
Uwagi potrzebuje i już. Chciałabym takiego słodkiego Figielka ;-)

Sailor słodki ale powiem Ci szczerze, że czasem mam go dosyć... Jeszcze ja teraz wynajmuję najmniejsze mieszkanie w warszawie 17,5 metra!!! Więc nie mogę zamknąć się przed nim ani nic. On nie ma gdzie poszaleć, nawet tego drapaka nie miałam mu tu gdzie postawić. Świadomie bym się w tym mieszkaniu na zwierzaka nie zdecydowała, chociaż już wcześniej myślałam, że jak się przeprowadzę to na pewno wezmę kotka albo pieska. Ale ten mały łobuziak przyszedł do mnie pewnej październikowej nocy:) i płakał pod drzwiami, ktoś go wyrzucił i u mnie znalazł domek:) Ale zdaje się zapomniał już jak to jest płakać na klatce i wydaje mu się, że te luksusy, które mu zapewniam to norma :p
Al terrorysta z niego jest niesamowity, żyję nadzieją, że po kastracji będzie lepiej:) Planuję za dwa tygodnie:)

Jest jakaś rasa kota, który nie ma sierści tylko chyba włosy i na niego alergicy nie reagują. Może taki byłby dla Was odpowiedni:) Tylko ja nie wiem czy te kotki ładne są :)

zobacz Sailor, Kot syberyjski dla alergika wprawdzie coś pokręciłam z tymi włosami. Koty dla alergików są łyse, to psy są z włosami:) ale oprócz tych niezbyt ładnych łysych są te z linka:) Piszą, że 85% kocich alergików na nie nie ma uczulenia. Może przetestujesz męża:) Te z linka są śliczne:)

Myniu jestes super.
Na razie mieszkamy z rodzicami ale nasz domek się buduje więc...pewnie potrwa trochę bo dopiero budowa zaczęta ale kiedyś na pewno kupimy takiego kotka :tak:bardzo bym chciała.

reklama
Do góry