reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Królewno pęcherzyki pękają jak mają ok 22-24mm
Dziennie rosną ok 2mm
:-)

Agnieszko bardzi mi przykro,że @ wstrętna przylazła ale skoro nie ma fasolki przynajmniej nie musisz na nią czekać tylko zaczynasz staranka od nowa z nami :tak: A słyszałaś kochana o salfazinie? bardzi wzmacnia zołnierzyki

reklama
Agnieszko, taka szkoda... ale przynajmniej staranka nowe czekaj Cię już bardzo niedługo:)
Ja mam dziś doła, że nie zobaczymy się w lipcu:( w czerwcu to nawet nie zauważę bo przeprowadzka mnie pochłonie ale lipiec będzie stracony...

no szkoda że nie fasolka :( mam tylko nadzieje ze moja miesiączka juz teraz będzie regularna

Sailor nie słyszałam o tym salfazinie muszę poczytać

Myniu lipic szybko zleci zobaczysz :))

Mój mąż bierze magnez b6 wit e i ja też to biorę do tego foli
a E nie tylko z tego względu ze działa na płodność ale też chroni przed poronieniem i pomaga fasolce w rozwoju

Ostatnia edycja:
Myniu szkoda,że się nie zobaczycie ale już niedługo będziecie razem mieszkać i będziesz go miała na stałę kochana.
Akurat wyreguluje Ci się okres i może we wrześniu już was będzie 3 ;-)

Dziewczyny u mnie wczoraj zwariowany dzień. Trochę Was poczytałam ale na pisanie nie było szans...:no:

Wczorajszy dzień był pod znakiem bolącego cycka. A nawet dwóch. Bolały tak, że nie mogłam w staniku chodzić i wreszcie go zdjęłam. A co! Mam się męczyć ? ;-) Dużo to może nie pomogło ale zawsze coś :-)
Dzisiaj tez mnie bolą, tzn. takie mrowienie czuje pod skórą i szczypią mine sutki. Całe piersi w dotyku balą ale nie są jak "kamień" więc pewnie idzie @:-(

Dziś temperaturka trochę się podniosła a za 2 dni powinna byc @. Jak nie to w niedzielę testowanie i zobaczymy.
Szczerze to w tym miesiacu mam taki nastawienie dość obojętne. Nie nakręcam się. Oczywiście w głębi duszy chciałabym, ale jak się nie udało to tragedii nie będzie bo można szaleć z przytulankami dalej ;-):zawstydzona/y:

Dziewczyny u mnie wczoraj zwariowany dzień. Trochę Was poczytałam ale na pisanie nie było szans...:no:

Wczorajszy dzień był pod znakiem bolącego cycka. A nawet dwóch. Bolały tak, że nie mogłam w staniku chodzić i wreszcie go zdjęłam. A co! Mam się męczyć ? ;-) Dużo to może nie pomogło ale zawsze coś :-)
Dzisiaj tez mnie bolą, tzn. takie mrowienie czuje pod skórą i szczypią mine sutki. Całe piersi w dotyku balą ale nie są jak "kamień" więc pewnie idzie @:-(

Dziś temperaturka trochę się podniosła a za 2 dni powinna byc @. Jak nie to w niedzielę testowanie i zobaczymy.
Szczerze to w tym miesiacu mam taki nastawienie dość obojętne. Nie nakręcam się. Oczywiście w głębi duszy chciałabym, ale jak się nie udało to tragedii nie będzie bo można szaleć z przytulankami dalej ;-):zawstydzona/y:

Objawy masz decydujące kochana ;-) ja jestem dobrej myśli

reklama
ALG ja tak miałam w pierwszej ciaży tak mnie cyce bolały i sutki drazniły że musiałam sobie chusteczki wkładać w stanik nawet jak gdzieś szłam bo nie mogłam wyrobić

Sailor tak z powodu okresu brzuch mnie tak strasznie boli i jescze mam wahania nastrojów także ciągle ryczę i śmieje się na zmianę

i jeszcze do tego wszystkiego nie mam na kogo nakrzyczeć i sie wypłakać bo mój mąz jeszcze spi,a nie chce go budzić niech sobie odpocznie

Do góry