reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko, trzymaj się, znam te humory..., kilka dni i Ci minie:)
ALG zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sailor, nie znalazłaś w necie zdjęcia świecznika do pokazania?

Ja dziś od rana szukam w necie niedrogich białych drzwi ale drewnianych... chyba stanie na tym, że będę musiała kupić sosnowe i pomalować na biało...

reklama
agnieszka szkoda że @ przylazła,
u mnie nadal brak i chyba się zdrowo przesunie może przez stresy w czerwcu, bo sprawdzam piersi nic nie bolą a zawsze przed@ bolą dużo
ehhh no i mam męża do niedzieli więc zmykam papa

Agnieszko, trzymaj się, znam te humory..., kilka dni i Ci minie:)
ALG zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sailor, nie znalazłaś w necie zdjęcia świecznika do pokazania?

Ja dziś od rana szukam w necie niedrogich białych drzwi ale drewnianych... chyba stanie na tym, że będę musiała kupić sosnowe i pomalować na biało...

Myniu nie znalazłam ale kupię w sobotę i zrobię fotkę teraz mogę zrobic fotkę tej ozdoby co mam na ścianie.

SA400095.jpg

SA400096.jpg to jest spore dosyć :tak:i wiesza się na ścianie. A świecznik jest stojący dosyć wysokini rozłozyste na ramiona i ustrojony tez takimi kwiatami i dodatkami.

Dziewczyny po tym wiesiołku właśnie mi się pokazał śluz białko jajka sporo go jest nie trzeba ze środka badać :-) tak,że polecam kto ma za mało 2 kasułki 3 razy dziennie :-) owulka się zbliża mam nadzieję więc dzisiaj poszalejemy z małżem :-D

Agnieszka, przykro mi, przed wami nowe staranka, oby owocne!

Sailor, a ten wiesiołek to od 1dc?

Tak Aguś od 1 dc biorę aż do skoku temp potem odstawiam. Powiem Ci,że pierwszy raz w życiu mam taki piekny śluz.
I teraz wiem co znaczy okreslenie uzywane przez tych od npru,że śluzu płodnego nie da się przeoczyć :-D

Sailor ładne ta ozdóbka, ja jak pracowałam w kwiaciarni robiłam podobne na ścianę i nie tylko :p

Mi sie trochę humor poprawił, mój mąż wstał to na dzień dobry mu się oberwało ,on wie ze to tylko wyłącznie przez @ tak na niego nakrzyczałam:-)

Ostatnia edycja:
Sailor ładne ta ozdóbka, ja jak pracowałam w kwiaciarni robiłam podobne na ścianę i nie tylko :p

Mi sie trochę humor poprawił, mój mąż wstał to na dzień dobry mu się oberwało ,on wie ze to tylko wyłącznie przez @ tak na niego nakrzyczałam:-)

Agnieszko fajne takie nietypowe na ścianie wygląda :-) ja nie mam ręki do takich wytworów. Ja tylko wyszywam krzyżykiem.
Mąż myśle, nie będzie bardzo zły na Ciebie,że nakrzyczałaś :tak:
Ja kiedyś pracowałam w foto sklepie tak jak Grzanka chyba o ile dobrze pamiętam :tak:

reklama
Sailor, ładne, myślę, że możesz kupić teściowej:) A z tym śluzem, to miałam tak samo, pisałam Wam:) S aż się śmiał bo było go tak dużo i był tak rozciągliwy:)
Agnieszka ja też pracowałam w kwiaciarni, ale tylko kilka miesięcy na studiach:) Fajna, kreatywna praca:)

Do góry