reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

kurcze dziewczyny ja wiem że już przynudzam
no ale nie ma innej opcji no muszę być w ciąży no przecież temp rośnie, objawy jakieś tam są
ja chyba naprawdę za szybko zrobiłam test, a myślałam że sie dzisiaj wyjaśni, zobaczę jak tam jutro będzie temp.
no a jak sie nie udało to trudno z wami jakoś tak szybciej te cylke mijają

reklama
Sailor Moon
6 kapsułek wiesiołka dziennie???????
ja go brałam jeden cykl i jedną dziennie i sie udało... bo jak miala mi sie zbliżać @ to odstawiłam i okazała sie fasoleczka:)

Agnieszka
no pewno że fasoleczka;p trzymam kciuki :) mam nadzieje ze Ci się udało!

Grzanko tak mam zapisane :-) bo śluzu malutko i ten clo to już w ogóle całkowita susza. Ale poczytam na necie może faktycznie za dużo...

Wyczytałam,że można do 6 kapsułek dziennie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy ja mogę zmieić lekarza prowadzącego moją ciązę ?
kurcze ani nie odbiera ani nic do dzisiaj mi wypisał L4 mówił że mam przyjść na wizyte i wypisze mi dalsze a on nic od samego rana nie odbiera teleffonu nie wiem co mam zobic , pytam bo jak coś to znajde innego lekarza i już jutro pójde po L4 bo nie dam rady pracować teraz....

Ja sie marwie bo cholerka do dzisiaj mam zwolnienie a szefowa nalega zebym siedziala na zwolnieniu po drugie nadal mam straszne mdłości ranne i nie wiem jak to teraz załatwić czy mogę od innego lekarza dać zwolnienie... .tylko czy to będzie ciągłość ...... dosłownie jestem w kropce dzisiaj te konowały na polnej i teraz moj gin olał dosłownie po całości sprawe ani komórki ani stacjonarnego nie odbiera nikt ! :(
i co ja mam biedna zrobic....

Kochane nie nadążam za wami:szok: Tyle stron do przeczytania, że czasu mi zabraknie.
Mój M jest w domu, przytulanki są codziennie:-) Postaram się jutro wam odpisać.
Trzymam kicuki za wszystkie testujące i oczekujące
II

reklama
Do góry