reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

zonga

niestety na skierwaniu jest jasno napisane że mam na polną jechac i koniec....
najgorsze jest to że do kogo by mnie nie skierowano w tym szpitalu to nikt nic nie robił i nikt mi nie chciał nic powiedzieć...

a jak wogóle lekarz może powiedziec nie mam czasu ??????

w głowie mi sie to nie mieści .... :(

reklama
Mgiełka pisz to co chcesz tutaj jak jesteś zła, szczęśliwa, smutna... My Ci postaramy się pomóc. Może faktycznie troszkę za dużo o tej fasolce myślisz i podświadomość tutaj robi swoje. Nie teraz to za miesiąc kiedyś się uda. Nie możesz się dołować bo inni mają gorzej, ludzie mają takie problemu o których nikt nie zdaję sobie sprawy. Idź do lekarza zdrowie najważniejsze. Wyskocz na piwo z koleżanką relaks to też bardzo ważne. A opieką nad małą się nie martw ja też mam taki problem co z wakacjami bo ja w pracy, paweł w pracy, moi rodzice i teście pracują. Ale zawsze się coś wymyśli. Trochę się podrzuci do kogoś trochę urlopu, jakoś będzie.

Grzanka jakie dziady paskudne zonqa ma racje z twardym tyłkiem.
Mój brat mieszka w anglii we swoją rodziną i ta pani od której wynajmowali dom powiedziała żeby się wyprowadzili. On ma chore nerki. I pani nie mogła im wymówić bo jest chory do moment w którym państwo nie zagwarantują mu warunków. I złożyli pismo o lokal socjalny. Dostali dom z ogrodem. Do tego jeszcze dom musiała spełniać warunku żeby był dodatkowy pokój na dializy dla niego. To jest opieka. A u nas masakra. Jak my kupilismy mieszkanie musielismy placic kolosalną kwotę podatku od wzbogacienie do tego samochód zmienialismy tak samo skarbowka wita. Masakra jakaś. My jeszcze sie smiejemy bo nie dostniemy rodzinnego w olbrzymiej kwocie 68 zł miesiecznie gdyz przekraczamy prog i powinnismy spac na pieniadzach. A najgorsze jest to ze wszystko z zlym kierunku i bedzie jeszcze gorzej. co sie dzieje.

dzięki SAILOR mam jeszcze jedno pytanie czy te przesyłki są takie dyskretne?? nie chciałabym, żeby cały dom wiedział, że testy kupuję. a poza tym mamy listonosza straaaasznego plotkarza:-D

Koperta zwykła a przez papier nie wyszuje co w środku.
Agnieszko ja też mam złe zdanie o pre-teście. Ten test wyszedł mi ostatni wśród tylu ciążowych co robiłam a robiłąm 7 z apteki

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczyny za rady postaram się coś z nich przelać do mojego życia, miałam chwilo dużo pracy i chyba to pomogło, daje sobie na luz totalnie daje sobie chyba spokój z lekami, jako że nie za bardzo lubie swoją prace no i te godziny w jakich pracuje zacznę szukać nowej! może się uda
także odpuszczam starania udanych dla was życzę wypisuje się
papa

reklama
Zastanawiam się jak długo może być skutek uboczny clo. Mdli mnie już kilka dni wczoraj w nocy nawet wymiotowałam ale to na własne zyczenie zjadłam rzodkiewkę i stanęła na żołądku.

Zastanawiam się jeeszcze nad wiesiołkiem bo sporo go biorę 6 kapsułek dziennie

Do góry