reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor niestety właśnie dziś nie mam możliwości wyjść wcześniej bo roboty w huk... A tableta na mój ból głowy nie pomaga, tylko sen, czasem wystarczy nawet 20 minut... a czasem nawet sen nie pomoże, to wtedy tylko posiedzenie nad kibelkiem z bólu pozostaje...
Agnieszka, pocieszaj się bo to faktycznie za wczesnie wg mnie

Witajcie kochane....
z wyników moczu wyszło że mam duże zapalenie układu moczowego, i lekarz rodzinny wyspisał mi skierowanie do szpitala na polnej w Poznaniu.

no to pojechaliśmy a najlepsze jest to że wysyłali mnie od okienka do okienka , w szpitalu na izbie babki siedzialy i klecily sobie o dupie maryni kiedy sie odezwalam usłyszałam pytanie
czy ma pani plamienia lub krwawienie?
odpowiedziałam że nie
na co babka to prosze iść do poradni i tam sie pani czegoś dowie
olały dosłownie temat i miały to w dupie ze mam probelmy z nerkami ze nie mam śledziony i że jestem po przeszczepie lewego refluksa
dosłownie w poradni musiałam sie prosić zeby ktoś spojrzał na skierowanie
z czego co chwila słuchałam że nie tu że tam mam iść więc odwiedziłam 5 miejsc z czego w 5 miejscu przy rejestracji usłyszałam że lekarz odmawia zbadania mnie bo nie ma czasu !!!!!!!!!!!!!!
z płaczem pojechaliśmy do domu i dopiero na jutro mam wizyte....

rozumiecie to ????
dosłownie w głowie się nie mieści jest mi tak przykro ....

dzięki SAILOR mam jeszcze jedno pytanie czy te przesyłki są takie dyskretne?? nie chciałabym, żeby cały dom wiedział, że testy kupuję. a poza tym mamy listonosza straaaasznego plotkarza:-D

grzanka Ty sie nimi nie przejmuj. ja zawsze powtarzałam, że teraz lekarzy z powołania już nie ma. są tylko dla kasy. i wszyscy się tam tak zachowują jakby za kare tam byli!!! nosz ku...rka wodna przecież sami sobie wybrali taki zawód wiec wiedzieli, że ludzi tam sie spotyka i trzeba byc pomocnym!!!!:wściekła/y: a jak Twoje sprawy z tym ślubem?? coś się ruszylo??

Straszne jest to jak to sie działo dzisiaj w szpitalu dosłownie brzuch mnie bolał po wizycie w tym szpitalu jesli mozna to tak nazwac.

co do slubu to rwie wszystko do przodu ...
wiec mniej nerwów ale moj gin nie odbiera a mial mi L4 wypisać... wszystko na ryj leci...

reklama
Grzanka to tylko nasz kraj trzeba mieć twardy tyłek by w nim żyć.

A nie możesz spróbować w innym szpitalu??

Dominika trochę w życiu przeszłam i wiem że trzeba żyć tu i teraz i cieszyć się tym co się ma bo inaczej człowiek wariuje i się gubi. A jak człowiek szczęśliwy to do realizacji marzeń dochodzi wtedy od tak mimowolnie :-D:tak::-p

Ostatnia edycja:
Do góry