reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Sailor niestety właśnie dziś nie mam możliwości wyjść wcześniej bo roboty w huk... A tableta na mój ból głowy nie pomaga, tylko sen, czasem wystarczy nawet 20 minut... a czasem nawet sen nie pomoże, to wtedy tylko posiedzenie nad kibelkiem z bólu pozostaje...
Agnieszka, pocieszaj się bo to faktycznie za wczesnie wg mnie

Witajcie kochane....
z wyników moczu wyszło że mam duże zapalenie układu moczowego, i lekarz rodzinny wyspisał mi skierowanie do szpitala na polnej w Poznaniu.

no to pojechaliśmy a najlepsze jest to że wysyłali mnie od okienka do okienka , w szpitalu na izbie babki siedzialy i klecily sobie o dupie maryni kiedy sie odezwalam usłyszałam pytanie
czy ma pani plamienia lub krwawienie?
odpowiedziałam że nie
na co babka to prosze iść do poradni i tam sie pani czegoś dowie
olały dosłownie temat i miały to w dupie ze mam probelmy z nerkami ze nie mam śledziony i że jestem po przeszczepie lewego refluksa
dosłownie w poradni musiałam sie prosić zeby ktoś spojrzał na skierowanie
z czego co chwila słuchałam że nie tu że tam mam iść więc odwiedziłam 5 miejsc z czego w 5 miejscu przy rejestracji usłyszałam że lekarz odmawia zbadania mnie bo nie ma czasu !!!!!!!!!!!!!!
z płaczem pojechaliśmy do domu i dopiero na jutro mam wizyte....

rozumiecie to ????
dosłownie w głowie się nie mieści jest mi tak przykro ....

dzięki SAILOR mam jeszcze jedno pytanie czy te przesyłki są takie dyskretne?? nie chciałabym, żeby cały dom wiedział, że testy kupuję. a poza tym mamy listonosza straaaasznego plotkarza:-D

grzanka Ty sie nimi nie przejmuj. ja zawsze powtarzałam, że teraz lekarzy z powołania już nie ma. są tylko dla kasy. i wszyscy się tam tak zachowują jakby za kare tam byli!!! nosz ku...rka wodna przecież sami sobie wybrali taki zawód wiec wiedzieli, że ludzi tam sie spotyka i trzeba byc pomocnym!!!!:wściekła/y: a jak Twoje sprawy z tym ślubem?? coś się ruszylo??

Straszne jest to jak to sie działo dzisiaj w szpitalu dosłownie brzuch mnie bolał po wizycie w tym szpitalu jesli mozna to tak nazwac.

co do slubu to rwie wszystko do przodu ...
wiec mniej nerwów ale moj gin nie odbiera a mial mi L4 wypisać... wszystko na ryj leci...

reklama
Grzanka to tylko nasz kraj trzeba mieć twardy tyłek by w nim żyć.

A nie możesz spróbować w innym szpitalu??

Dominika trochę w życiu przeszłam i wiem że trzeba żyć tu i teraz i cieszyć się tym co się ma bo inaczej człowiek wariuje i się gubi. A jak człowiek szczęśliwy to do realizacji marzeń dochodzi wtedy od tak mimowolnie :-D:tak::-p

Ostatnia edycja:
Do góry