reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
aaaa zapomniałam, że miałam odpisac
agnieszka za odpowiedz. może masz racje. trzeba cierpliwie na @ poczekac bo takie wywołanie to może sie jeszcze źle skończyc. test robiłam. 2 razy. oczywiscie negatywny. ale już się z tym pogodziłam. czekam na małpę. mam dobre nastawienie, uda się. a kiedy to już w rękach losu
myniu nie płacz:( ja też ciąglę się dowiaduje o ciążach i oglądam zdjęcia dzidzi z usg...też się cieszę ich szczęściem no ale... rozumiem Cię
sailor podeślij sosik!!! uwielbiam spaghetti!!!!!! no ale dieta i nie można. nie mam pomysłu dla siebie na obiad. dla reszty to bedą duszonki. pychotka ale muszę się obejśc smakiem:-D
krolewna trzymam kciukasy za pęcherzyki. strzelajcie w bliźniaki:-p
zonqa zgadzam się z wszystkim co napisałas i podzielam Twoje zdanie co do odpuszczenia. trzeba sie troszkę odsunąc od tego wszystkiego bo wyladujemy w psychiatryku. masz babko łeb na karku widac;-)
mgiełka my Cię tu kochana wszystkie dobrze rozumiemy, wiemy jak to jest. je też odniosłam takie wrażenie, że nie myślisz o niczym innym tylko o ciąży, że musi byc, z naciskiem na MUSI. będzie bedzie ale potrzebuje ta fasolinka uśmiechnietej i zrelaksowanej mamusi. też na chwilę zniknełam z forum. pomogło. chwila odstresowania tez jest ważna. tu się wspieramy ale i też nakręcamy. ja to odczułam, nie mogłam o niczym innym myślec. tu tylko ciąża objawy i wkółko czlowiek mysli o tym. rozumiem, ale widzisz ja nachwileczkę nie pisałam tu. wszystko sobie przemyślałam poukładałam i jestem, z nową energią, z nowym nastawieniem. wszystko zrozumiałam i wiem że bedzie dzidzia ale jak na mnie czas przyjdzie. stram się nie nakcac i racjonalnie tłumaczyc wszystko. brzuch i jajniki bolą... no i co. widocznie tak ma byc, jest mi niedobrze...hmmm... może na @ może coś zjadłam itd. tak sobie staram to tłumaczyc. trzymaj się:*

Agnieszko nie smutaj się bardzo najważniejsze,że test zrobiłaś i wiesz mniej więcej na czym stoisz bo w razie jakby była fasolka poszłabyś do lekarza zapytać czy potrzeba wspomagac fasolkę, bo już jedną straciłaś. @ może jeszcze nie przyjść za to pokazać się fasolka. kochana bądź dobrej myśli. Masz piękne wykresy i jeżeli bym miała obstawiać kto teraz zaciąży to własnie ty. Nie bądź zła na siebie. Tulam Cię chociaż nie bardzo pewnie pomoże. :tak:

Dziewczyny, głowa mi pęka, zawsze taka mam przy spóźnionym @ a już przy spóźnionym ponad miesiąc... :( Ja chcę do domu, opchać się truskawek i spać... do S nie chce mi się odzywać tak mnie wczoraj wkurzył... mimo, że się pogodziliśmy ale jakoś nie chce mi się z nim gadać
Agnieszko, ja bym zrobiła jeszcze z porannego ale za parę dni, bo to może być jeszcze zwyczajnie za wcześnie...

zrobie z porannego w czwartek jak @ nie przyjdzie
dopiero teraz czytam ze ten test powinno się robić po dniu spodziewanej @ czyli on jest słaby i mógł nie wykryć
dziewczyny sama siebie pocieszam

reklama
agnieszka może jednak bedzie fasolinka. czekaj na rozwój sytuacji i staraj sie nie nakręcac:*
sailor mogłabyś mi podac stronke tej aukcji testów?? może też sobie kupię takie sprawdzone. też lubie testowac:-D
myniu współczuje tych bóli głowy... najlepiej sie połozyc w ciszy i zasnac... no ale w pracy...eh...

Do góry