reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
No szóstka sporo ale... u nas kiedyś tez było więcej wielodzietnych rodzin... jasne, że fajniej jak stać ale im chyba jest ani bardzo biednie ani bardzo bogato, kochają się Siostra zawsze chciała dużo dzieci, bo ja w pierwszej chwili się przeraziłam, że u nich taka tradycja, że tak trzeba ale nie druga siostra ma 27 lat i nie ma nawet męża więc nie jest tak, że ich tam gonią do tych mężów i dzieci na siłę Może miałam głupie wyobrażenie i zaściankowe trochę no ale... tak miałam
Agacia... to ciężka decyzja... ale mi się wydaje, że idź na cały etat jak Ci się uda od razu zajść to dobrze, będziesz cieszyła się dzidzią a praca będziesz się martwić później, z kolei żyć w zawieszeniu bo starasz się o dziecko też nie można bo nie wiadomo kiedy wam się uda
Agacia... to ciężka decyzja... ale mi się wydaje, że idź na cały etat jak Ci się uda od razu zajść to dobrze, będziesz cieszyła się dzidzią a praca będziesz się martwić później, z kolei żyć w zawieszeniu bo starasz się o dziecko też nie można bo nie wiadomo kiedy wam się uda
A
agacynda
Gość
Bo caly etat to zupelnie inne pieniadze. Ale wydaje mi sie ze zeby sie nie stresowac to zostan z ta polowa etatu.
Sama sobie odpowiedzialas :-)
Sama sobie odpowiedzialas :-)
agadcyna no wiesz nowa praca, wdrożenie się- to też nie jest takie hop siup...kasa to jedyna przyczyna...bo teraz zarabiam grosze...ale rozmawialam z kolezanką która urodziła dzidzi i mówi,że to mit ze dziecko jest drogie..póki malutkie to małe koszty..pogadam jeszcze z mama
Hej dziewczyny. Nie za często się teraz do was odzywam, ale nie mam czasu to raz, a dwa, że od niedzieli moja ciąża dała znać tak, że praktycznie całymi dniami umieram, a zdarza się i tak, że witam się z samego rana z porcelanowym,, a raczej ceramicznym przyjacielem. No i włąśnie dzisiasiaj muliło mnie tylko do 12 i już się cieszyłam, ale nie na długo, bo jak mnie zaczęło o 20 to trzyma do tej pory przez co musze leżec w jednej pozycji żeby brzydko mówiąc nie żygnać i przez to nici ze spania. Teraz tylko myśle o usłyszeniu serducha mojej kruszynki. Najbardziej jestem dumna, że odrzuciło mnie na maxa od fajek czasami aż w to nie wierze i przecieram oczy ze zdumienia
Mynia a jak tam u Ciebie @ przyszła?
Co u Czarni i Grzanki? Czarni na styczniówkach czasem się pokaże, ale Grzanka to chyba zniknęła na amen.
Agacynda a co tam u Ciebie?
Co u Czarni i Grzanki? Czarni na styczniówkach czasem się pokaże, ale Grzanka to chyba zniknęła na amen.
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
witam ja tylko na chwilkę i znikam lecę do szkoły, a tak mi się nie chce
zimno u nas i wieje
wpisuje tempke i zmykam :-( jejku jak ja bym chciała zobaczyć na tym termometrze rano z 37 chociaż niestety
śluzu na razie mało zobaczymy może sie rozkręci
miłego dnia
zimno u nas i wieje
wpisuje tempke i zmykam :-( jejku jak ja bym chciała zobaczyć na tym termometrze rano z 37 chociaż niestety
śluzu na razie mało zobaczymy może sie rozkręci
miłego dnia
Ostatnia edycja:
ALG
Fanka BB :)
Dziewczyny mnie caly weekend nie bedzie bo wyjątkowo sobotę i neidzielę jestem w pracy Tak więc może pod wieczór będę do Was zaglądać
U mnie temeratura wspięła się do góry. Dziś mam ogromną nadzieję, że podskoczy tak do 37,0-37,2 i już tam zostanie na 9 m-cy ;-)Obserwacja cyklu - enpr.pl
Trzymajcie się
U mnie temeratura wspięła się do góry. Dziś mam ogromną nadzieję, że podskoczy tak do 37,0-37,2 i już tam zostanie na 9 m-cy ;-)Obserwacja cyklu - enpr.pl
Trzymajcie się
Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
hej dziewczynki ja mam troszkę masakrę w pracy dlatego mało piszę.
ALG trzymam kciuki.
ja już mam cykl stracony męża nie ma w domu na delegacji więc mogę już czekać na okres.. no chyba że stanie się cud i wróci dzisiaj.
ALG trzymam kciuki.
ja już mam cykl stracony męża nie ma w domu na delegacji więc mogę już czekać na okres.. no chyba że stanie się cud i wróci dzisiaj.
zonqa
Szał, dziki szał...
hej
ja zaraz zmykam na imprezę na działkę odezwę się pewnie jutro wieczorem
u mnie póki co @ brak czekam powinna dziś być na 1000%
Życzę wszystkim udanego i ciepłego( u mnie się zapowiada deszczowo i zimno:-() weekendu
ja zaraz zmykam na imprezę na działkę odezwę się pewnie jutro wieczorem
u mnie póki co @ brak czekam powinna dziś być na 1000%
Życzę wszystkim udanego i ciepłego( u mnie się zapowiada deszczowo i zimno:-() weekendu
reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Hej dziewczyny. Nie za często się teraz do was odzywam, ale nie mam czasu to raz, a dwa, że od niedzieli moja ciąża dała znać tak, że praktycznie całymi dniami umieram, a zdarza się i tak, że witam się z samego rana z porcelanowym,, a raczej ceramicznym przyjacielem. No i włąśnie dzisiasiaj muliło mnie tylko do 12 i już się cieszyłam, ale nie na długo, bo jak mnie zaczęło o 20 to trzyma do tej pory przez co musze leżec w jednej pozycji żeby brzydko mówiąc nie żygnać i przez to nici ze spania. Teraz tylko myśle o usłyszeniu serducha mojej kruszynki. Najbardziej jestem dumna, że odrzuciło mnie na maxa od fajek czasami aż w to nie wierze i przecieram oczy ze zdumienia
Oj Kochana odzywam sie pisze ostatnio kilka dni temu pisałam ale jestem tu i odzywam sie... ;p
teraz mniej sie odzywam bo sa dwa tygodnie do ślubu jeszcze nas ksiadz załamał bo w lutym ile to czasu przead ślubem bylismy ustalic termin i obiecywal ze papiery z mojej parafii on sam ściągnie do siebie i nie mamy sie o co martwic
aaaaa
jak poszlismy wczoraj to oniemiał dosłownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
że jaki ślub ma być 16.06 ?????? no to ja na to że sory ale usiąść muszę bo zemdleje i sie zaczęło że tego nie ma że tego nie ma noi wczoraj specjalnie jechaliśmy do tomyśla po mój akt urodzenia 80km w jedną stronę mężulo po nockach dzsiiaj tez nie dopis bo musimy jechac znowu po zapowiedzi zeby od jutra byly po metryke chrztu i bierzmowania ....
ja nie mam siły
jedyne co to mdłości delikatnie puszczają
a!
wyniki badań nie są za ciekawe bo mam z morfologiii podwyższone niektóre co czynyki a jest ich 5 w moczu mam azotyny i liczne bakterie i pytam sie od czego jak ja dbam o siebie.
wszystko na ryj leci mówie wam.... ;(
i jak sie tu nie denerwować....
słaba jestem że szok....
teraz pytanie czy sie dogadamy z proboszczem z mojej parafii jak nie to kaplica po całości bo sala jest obrączki są i co ..... teraz tylko klecha czy bedzie ok .....