reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No szóstka sporo ale... u nas kiedyś tez było więcej wielodzietnych rodzin... jasne, że fajniej jak stać ale im chyba jest ani bardzo biednie ani bardzo bogato, kochają się:) Siostra zawsze chciała dużo dzieci, bo ja w pierwszej chwili się przeraziłam, że u nich taka tradycja, że tak trzeba :) ale nie:) druga siostra ma 27 lat i nie ma nawet męża więc nie jest tak, że ich tam gonią do tych mężów i dzieci na siłę :) Może miałam głupie wyobrażenie i zaściankowe trochę no ale... tak miałam :)
Agacia... to ciężka decyzja... ale mi się wydaje, że idź na cały etat jak Ci się uda od razu zajść to dobrze, będziesz cieszyła się dzidzią a praca będziesz się martwić później, z kolei żyć w zawieszeniu bo starasz się o dziecko też nie można bo nie wiadomo kiedy wam się uda

agadcyna no wiesz nowa praca, wdrożenie się- to też nie jest takie hop siup...kasa to jedyna przyczyna...bo teraz zarabiam grosze...ale rozmawialam z kolezanką która urodziła dzidzi i mówi,że to mit ze dziecko jest drogie..póki malutkie to małe koszty..pogadam jeszcze z mama

Hej dziewczyny. Nie za często się teraz do was odzywam, ale nie mam czasu to raz, a dwa, że od niedzieli moja ciąża dała znać tak, że praktycznie całymi dniami umieram, a zdarza się i tak, że witam się z samego rana z porcelanowym,, a raczej ceramicznym przyjacielem. No i włąśnie dzisiasiaj muliło mnie tylko do 12 i już się cieszyłam, ale nie na długo, bo jak mnie zaczęło o 20 to trzyma do tej pory przez co musze leżec w jednej pozycji żeby brzydko mówiąc nie żygnać i przez to nici ze spania. Teraz tylko myśle o usłyszeniu serducha mojej kruszynki. Najbardziej jestem dumna, że odrzuciło mnie na maxa od fajek czasami aż w to nie wierze i przecieram oczy ze zdumienia :no:

Mynia a jak tam u Ciebie @ przyszła?

Co u Czarni i Grzanki? Czarni na styczniówkach czasem się pokaże, ale Grzanka to chyba zniknęła na amen.

Agacynda a co tam u Ciebie?

witam ja tylko na chwilkę i znikam lecę do szkoły, a tak mi się nie chce
zimno u nas i wieje
wpisuje tempke i zmykam :-( jejku jak ja bym chciała zobaczyć na tym termometrze rano z 37 chociaż niestety
śluzu na razie mało zobaczymy może sie rozkręci
miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mnie caly weekend nie bedzie bo wyjątkowo sobotę i neidzielę jestem w pracy :( Tak więc może pod wieczór będę do Was zaglądać

U mnie temeratura wspięła się do góry. Dziś mam ogromną nadzieję, że podskoczy tak do 37,0-37,2 i już tam zostanie na 9 m-cy ;-)Obserwacja cyklu - enpr.pl

Trzymajcie się :tak:

hej dziewczynki ja mam troszkę masakrę w pracy dlatego mało piszę.
ALG trzymam kciuki.
ja już mam cykl stracony męża nie ma w domu na delegacji więc mogę już czekać na okres..:( no chyba że stanie się cud i wróci dzisiaj.

hej

ja zaraz zmykam na imprezę na działkę odezwę się pewnie jutro wieczorem

u mnie póki co @ brak czekam powinna dziś być na 1000%

Życzę wszystkim udanego i ciepłego( u mnie się zapowiada deszczowo i zimno:-() weekendu

reklama
Hej dziewczyny. Nie za często się teraz do was odzywam, ale nie mam czasu to raz, a dwa, że od niedzieli moja ciąża dała znać tak, że praktycznie całymi dniami umieram, a zdarza się i tak, że witam się z samego rana z porcelanowym,, a raczej ceramicznym przyjacielem. No i włąśnie dzisiasiaj muliło mnie tylko do 12 i już się cieszyłam, ale nie na długo, bo jak mnie zaczęło o 20 to trzyma do tej pory przez co musze leżec w jednej pozycji żeby brzydko mówiąc nie żygnać i przez to nici ze spania. Teraz tylko myśle o usłyszeniu serducha mojej kruszynki. Najbardziej jestem dumna, że odrzuciło mnie na maxa od fajek czasami aż w to nie wierze i przecieram oczy ze zdumienia :no:

Mynia a jak tam u Ciebie @ przyszła?

Co u Czarni i Grzanki? Czarni na styczniówkach czasem się pokaże, ale Grzanka to chyba zniknęła na amen.

Agacynda a co tam u Ciebie?

Oj Kochana odzywam sie pisze ostatnio kilka dni temu pisałam ale jestem tu i odzywam sie... ;p
teraz mniej sie odzywam bo sa dwa tygodnie do ślubu jeszcze nas ksiadz załamał bo w lutym ile to czasu przead ślubem bylismy ustalic termin i obiecywal ze papiery z mojej parafii on sam ściągnie do siebie i nie mamy sie o co martwic
aaaaa
jak poszlismy wczoraj to oniemiał dosłownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
że jaki ślub ma być 16.06 ?????? no to ja na to że sory ale usiąść muszę bo zemdleje i sie zaczęło że tego nie ma że tego nie ma noi wczoraj specjalnie jechaliśmy do tomyśla po mój akt urodzenia 80km w jedną stronę mężulo po nockach dzsiiaj tez nie dopis bo musimy jechac znowu po zapowiedzi zeby od jutra byly po metryke chrztu i bierzmowania ....

ja nie mam siły :(
jedyne co to mdłości delikatnie puszczają
a!
wyniki badań nie są za ciekawe bo mam z morfologiii podwyższone niektóre co czynyki a jest ich 5 w moczu mam azotyny i liczne bakterie i pytam sie od czego jak ja dbam o siebie.
wszystko na ryj leci mówie wam.... ;(
i jak sie tu nie denerwować....
słaba jestem że szok....

teraz pytanie czy sie dogadamy z proboszczem z mojej parafii jak nie to kaplica po całości bo sala jest obrączki są i co ..... teraz tylko klecha czy bedzie ok .....

Do góry