reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
myślałam, że musisz dłużej czekac.ja muszę aż do 20 czekac:-( to będziemy sie razem wspierac. muszę dostac coś na wyregulowanie tego okresu bo przecież oszaleje z tym czekaniem

Oj wrocilam wreszcie z pracy. Zapierdziel jak ta lala. I bardzo dobrze. Szybko czas mi zlecial.

Myniu kulki rybne zrobie chyba dopiero w poniedzialek. Dzisiaj krewetki. Jutro moje Kochanie jedzie na surwiwal z kolegami w gory pod namioty... Wiec dla siebie gotowac nie bede. W niedziele obiad u mamy... Wiec wypada poniedzialek bo mam na rano.

A jesli chodzi o dzieciatko to ja bym chciala tylko synka, ale moj A ma cisnienie na trojke wiec kompromis wyszedl na dwojke :-) wtedy moze byc parka.

Mi Domiku pierwszy raz się zdarzył taki cykl, tzn miałam coś podobnego trzy lata temu ale wtedy czułam się tragicznie tzn zawsze jak mi się spóźnia nawet 1-2 dni to mam bóle głowy, im dłużej tym silniejsze... i wtedy też to miałam ale że spóźnienie było chyba 17 dni to już ledwo żyłam. A teraz nic mi nie dolega takiego poza bólami jajnikowymi i tymi zawrotami dzisiaj. No nie ważne... myślę, że czasem jakieś zachwianie każdej dziewczynie może się zdarzyć. Ogólnie lekarza i badań nie unikam więc wiem, że generalnie raczej ze mną w porządku:)
Agacynda, dobrze że A 7 nie chcę bo kompromis byłby ciężki do osiągnięcia:)

Taaa 7 hehehe sam by chyba rodzil ta gromadke :-)
Umowilismy sie ze na poczatek dwoje a trzecie to jak juz dwojke odchowamy i bedzie nam sie nudzilo :-D

hejka, a juz sie niedzieli nie moge doczekac bo mam wtedy 28dc ale test jak ma wyjsc to wyjdzie pewnie póżniej.....myślę o tym ,czy szukać pracy na cały etat czy pozostać przy tym co mam( pÓŁ) tylko jak zaciąże w nowej pracy to pracodawca sie wkurzy a ja nie chce sie stresowac...co byści zrobiły na moim miejscu???

reklama
Hmmmm ja bym zostala na pol etatu... Poki co. Ale jesli sie ten cykl nie powiedzie to bym szukala na Twoim miejscu calego etatu.

Do góry