reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Najgorsze jest to, że mi zapału wystarcza na dwa miesiące i potem odpuszczam...
Ale jakbym była w ciąży chodziłabym pieszo do pracy albo z pracy codziennie i jadłabym tak żeby nie utyć, podobno jak kobieta ma zapas kg:) to może nawet wcale nie utyć w ciąży... tak bym chciała... I bym sobie codziennie powtarzała: to dla synka:)

reklama
no ja nigdy nie narzekałam na brak biustu... czy grubsza czy chudsza to zawsze mam duuże piersi... czasem mnie okropnie to wku...:wściekła/y: najgorzej jest kupowanie czegoś w typie marynarki czy sukienki, w biuście dobre to reszta za szeroka!!!!

szczerze dziewczyny to jakbym szczęśliwie zaszła w ciąże to mi to obojętne jak będę wyglądac. mogę byc szafą trzydrzwiową:-D byle by zdrowe było a o zbędne kg bedę się marwic po. z motywacją u mnie jest dobrze. jak coś sobie postanowie to dotrwam. wyznaczyłam sobie cel -5 kg.
a Tobie MYNIU się synuś marzy??

Ja też nigdy nie narzekałam na brak co najwyżej na nadmiar czasami:)
Boli mnie podbrzusze, niech już przyjdzie ta @ jak ma przyjść a jak nie to niech test wyjdzie to będę z przyjemnością znosić każde ukucie:) A właśnie... dziś w sklepie aż siadłam na skrzynkach z piwem tak mnie zgięło jak robiłam zakupy, i wstać nie mogłam przez chwilę...

szczerze dziewczyny to jakbym szczęśliwie zaszła w ciąże to mi to obojętne jak będę wyglądac. mogę byc szafą trzydrzwiową:-D byle by zdrowe było a o zbędne kg bedę się marwic po. z motywacją u mnie jest dobrze. jak coś sobie postanowie to dotrwam. wyznaczyłam sobie cel -5 kg.
a Tobie MYNIU się synuś marzy??
No ja bym chciała dla zdrowia nie przytyć nie dla wyglądu:) Wyglądem tez bym się nei martwiła tylko wiem, że potem byłoby mi łatwiej, i w trakcie ciąży też...
Mi sie marzy synuś potem córeczka, ale jesli miałabym mieć tylko jedno dziecko to córeczka:)

A Wam kto sie marzy?

Ostatnia edycja:
SAILOR ja to zawsze chciałam żeby mi poszło trochę w bioderka. według mnie to mam płski albo mały ten tyłek. ja nie mam du...:-D
MYNIA witam w klubie bolącego brzuszka. ale Ty to kochana widzę że duuużo gorzej masz. idz Ty do lekarza w pon... niech Cię w końcu ktoś przebada. coś dziwne to wszystko.
też bym chciała miec parkę. a co bedzie to będzie. kiedyś chciałam synka a teraz zakochana jestem w różu:-D u mie i u męża w rodzinie przewaga babińcowa:-D będę kochac co bedzie i jak wogóle bedzie....

reklama
Do góry