reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Najgorsze jest to, że mi zapału wystarcza na dwa miesiące i potem odpuszczam...
Ale jakbym była w ciąży chodziłabym pieszo do pracy albo z pracy codziennie i jadłabym tak żeby nie utyć, podobno jak kobieta ma zapas kg:) to może nawet wcale nie utyć w ciąży... tak bym chciała... I bym sobie codziennie powtarzała: to dla synka:)

reklama
no ja nigdy nie narzekałam na brak biustu... czy grubsza czy chudsza to zawsze mam duuże piersi... czasem mnie okropnie to wku...:wściekła/y: najgorzej jest kupowanie czegoś w typie marynarki czy sukienki, w biuście dobre to reszta za szeroka!!!!

szczerze dziewczyny to jakbym szczęśliwie zaszła w ciąże to mi to obojętne jak będę wyglądac. mogę byc szafą trzydrzwiową:-D byle by zdrowe było a o zbędne kg bedę się marwic po. z motywacją u mnie jest dobrze. jak coś sobie postanowie to dotrwam. wyznaczyłam sobie cel -5 kg.
a Tobie MYNIU się synuś marzy??

Ja też nigdy nie narzekałam na brak co najwyżej na nadmiar czasami:)
Boli mnie podbrzusze, niech już przyjdzie ta @ jak ma przyjść a jak nie to niech test wyjdzie to będę z przyjemnością znosić każde ukucie:) A właśnie... dziś w sklepie aż siadłam na skrzynkach z piwem tak mnie zgięło jak robiłam zakupy, i wstać nie mogłam przez chwilę...

szczerze dziewczyny to jakbym szczęśliwie zaszła w ciąże to mi to obojętne jak będę wyglądac. mogę byc szafą trzydrzwiową:-D byle by zdrowe było a o zbędne kg bedę się marwic po. z motywacją u mnie jest dobrze. jak coś sobie postanowie to dotrwam. wyznaczyłam sobie cel -5 kg.
a Tobie MYNIU się synuś marzy??
No ja bym chciała dla zdrowia nie przytyć nie dla wyglądu:) Wyglądem tez bym się nei martwiła tylko wiem, że potem byłoby mi łatwiej, i w trakcie ciąży też...
Mi sie marzy synuś potem córeczka, ale jesli miałabym mieć tylko jedno dziecko to córeczka:)

A Wam kto sie marzy?

Ostatnia edycja:
SAILOR ja to zawsze chciałam żeby mi poszło trochę w bioderka. według mnie to mam płski albo mały ten tyłek. ja nie mam du...:-D
MYNIA witam w klubie bolącego brzuszka. ale Ty to kochana widzę że duuużo gorzej masz. idz Ty do lekarza w pon... niech Cię w końcu ktoś przebada. coś dziwne to wszystko.
też bym chciała miec parkę. a co bedzie to będzie. kiedyś chciałam synka a teraz zakochana jestem w różu:-D u mie i u męża w rodzinie przewaga babińcowa:-D będę kochac co bedzie i jak wogóle bedzie....

reklama
Do góry