reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

zobaczymy będzie co ma być :)
próbuje sobie przypomnieć czy te cyce mnie bolały przed terminem @ czy po choler
jak byłam w ciazy z mała to sutki mnie tak drażniły że nie mogłam wytrzymać

reklama
Właśnie też nie mogę sobie przypomniec kiedy te cycki bolały ale jestem pewna że napewno nie wcześniej niż jakieś 2 dni przed testowaniem. testowałam 12 dpo i był negatyw a nastepnego dnia juz pozytyw.

ja testowałam też jakoś tak ale chyba 13dni po owu i też już były grube krechy
kurcze wątpię żeby sie udało jeszcze mam ochotę na sex a ostatnio tak miałam dzień czy dwa przed @

Witam kochane. Przepraszam, że nie piszę, ale mój mężuś jest już w domku i nie bardzo mam czas:tak: Przytulanki były w nocy i dzisiaj w ciągu dnia. Jakoś nie patrzę na to, że niedługo owulka, tylko się przytulamy:zawstydzona/y: Jeżeli coś z tego będzie to fajnie, jeżeli nie, to trudno. A jutro mó M ma urodzinki;-)
Wiecie co?Nawet nie wiem na jak długo mój M zostaje w domu:no: Może w poniedziałek będzie coś wiedzieć.
Przepraszam, żę wam nie odpiszę, ale nie bardzo mam kiedy. Obiecuję, że nadrobię wszystko.

Cześć kochane:)
Ja tylko na chwilkę... mąż w domku to nie mam czasu na dłużej z Wami posiedzieć;) przynajmniej do tej pory.
U mnie tempka póki co się trzyma ale jakoś czuję, że nic z tego nie będzie... byłaby wyższa koło tych 36,9 tak jak na początku drugiej fazy... a nie marne 36,7 jak teraz...
poza tym szukamy wczasów z mężem i zastanawiamy się czy będzie nas na nie stać haha jeśli mamy zmieniać mieszkanko...
zmykam ale w wolnej chwili zaglądnę oczywiście:)
ściskam!!:)

Agnieszko,żeby zatestować? :-) Ja nie mam z tym problemu testuje i już jak nie ma trudno zatestuję znowu nawet mam kupe testów z allegro :-D co by nie zbankrutować

reklama
Do góry