reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

On ma duszę łowcy a moja stopa wystająca nad ranem spod kołdry ma dla niego duszę zdobyczy :) hihi Dobry ten serniczek Sailor? Ja dziś się wpraszam wszędzie, do Zonqi na herbatkę to teraz do Ciebie na serniczek :)

reklama
hej dziewczyny ja właśnie wróciłam od nas z mieszkanaka i powoli robi sie cudnie :))
@ dalej nie ma zobaczymy co będzie jutro, ale brzuchol mnie boli nie ciągle ale tak od czasu do czasu i śluz wrócił także albo @ idzie,albo fasolka

Myniu sernik wyjęty z piekarnika studzi się :-) zapraszam
Agnieszko powoli do przodu zbliżą się dzień przeprowadzki to dobrze :-)
A jak twoja córa zapatruje się na rodzeństwo?:tak:

wiesz co moja córcia cały czas mówi o dzidzi, ona nie wie ze dzidzi już nie ma w brzuszku, jakoś nie mogliśmy jej powiedzieć ona tak sie cieszyła że będie miała rodzeństwo , mąż tylko jej powiedział ze musi troszeczkę poczekać bo dzidzia będzie długo rosła w brzuszku
mała pyta się czasami kiedy urodzę , czesto mówi o siostrzyczce także nie może sie doczekać

to ja dziewczynki zapraszam do mnie na bananowca. pycha wyszedł. skusiłam się na maleńki kawałeczek. ale już też skończyłam brzuszki robic. no i za paznokcie się wziełam. wprowadziłam kurację olejkiem rycynowym:tak:

A co tam... Domik raz się żyje:)
Ja zacznę dietę po @ bo i tak w trakcie zachce mi się czekulady :p
przede wszystkim planuję na amen odstawić sól, i tak mało używam, ale jak rok temu odstawilam sól tak w 100% czyli nawet wędlin sklepowych nie jadłam, pieczywa, to schudłam w 2 miesiące 14 kg... no ale zaczełam solić i nadrobiłam:)

no to witam w klubie nadrabiajacych kg MYNIU:-D ja też duuużo schudłam jakieś 2,5 roku temu. ale po ślubie przy mężulku zaczełam nadrabiac;-) teraz wziełam się za siebie. na weselko idziemy więc trzeba jakoś wyglądac. jak patrzę na zdjęcia ze ślubu to znów chcę tak wyglądac:zawstydzona/y:

reklama
Do góry