reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ja to mam takie pytanie: jak wyglada sluz swiadczacy o ciazy. Wszedzie napisane jwst se sie zmienia, ale jak? Kolor? Konsystencja? Bardziej sucho? Mokro?

U mnie dzis cos dziwnego. Jajniki bola, a slux jakby przezriczysta galaretka. Nie wodnisty, czy jsk bialko tylko galatetka :/ jajas infekcja czy cos ;/ ?

reklama
Agnieszko ja myślę,że to chyba mie ma zwiażku bo nieudowodnione badaniami a na któryms forum co zbierają wykresy ciażowe dziewczyn napisali , że po ich analizie wniskują,że połowa ma takie spadki połowa nie...zaa to ja bym bardziej uwierzyła w plamienie implantacyjne niż w spadek tempki.

Ostatnia edycja:
AlG ja miałam kremowy wodnisty lub lepki i trochę go było.
Poza tym jednidniowy spadek nawet poniżej linii o niczym nie świadczy jeżeli na drugi dzień tempka wróci do góry.:tak:

hejka:* ale dziś u mnie brzydka pogoda. pada deszcz i tak zimno. ale to nie powstrzymało mnie przed zakupami:-D oszalałam chyba. takie piekne kolorki po tych sklepach. no i kupiłam kieckę na weselko, a raczej 2 bo nie moglam się zdecydowac:szok::-D
jajniki dalej daja o sobie znac... boli to kurde czasami mocno!!!:angry: uczucie, że tam mokro jest znikneło a teraz śluzu jest trochę ale taki kremowy i gęsty...eh ja chcę juz @!!!!!!!!

Słabo się dziś czuję, już mogłaby przyjść ta @ jak nie ma dzidzi. W głowie mi się kręci i mdli mnie ale ja mdłości to mam często więc nie wiążę tego z ewentualna fasolką. Mam refluks ale oprócz tego też jakoś na tle psychicznym tak mam, że jak się zdenerwuję np to od razu mam odruch wymiotny, albo czasem w ogóle bez powodu...

Hej

umowę już mam :-) teraz tylko czekam aż @ przyjdzie i działamy :-D

Pogoda paskudna a ja dziś o 8 musiałam być na bazarku po warzywa i później godzinę stałam w mięsnym buuu:-(

Fifek zaliczył swój pierwszy dzień dziecka w przedszkolu:-D Ale ten czas leci mam już takie duże dziecko....

Za podejrzane trzymam kciuki mocno co by się czerwieniło :tak:

reklama
hejka:* ale dziś u mnie brzydka pogoda. pada deszcz i tak zimno. ale to nie powstrzymało mnie przed zakupami:-D oszalałam chyba. takie piekne kolorki po tych sklepach. no i kupiłam kieckę na weselko, a raczej 2 bo nie moglam się zdecydowac:szok::-D
jajniki dalej daja o sobie znac... boli to kurde czasami mocno!!!:angry: uczucie, że tam mokro jest znikneło a teraz śluzu jest trochę ale taki kremowy i gęsty...eh ja chcę juz @!!!!!!!!
Domiku a Ty test robiłaś? Bo masz 50 dc przecież

Do góry