reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny ja to mam takie pytanie: jak wyglada sluz swiadczacy o ciazy. Wszedzie napisane jwst se sie zmienia, ale jak? Kolor? Konsystencja? Bardziej sucho? Mokro?

U mnie dzis cos dziwnego. Jajniki bola, a slux jakby przezriczysta galaretka. Nie wodnisty, czy jsk bialko tylko galatetka :/ jajas infekcja czy cos ;/ ?

reklama
Agnieszko ja myślę,że to chyba mie ma zwiażku bo nieudowodnione badaniami a na któryms forum co zbierają wykresy ciażowe dziewczyn napisali , że po ich analizie wniskują,że połowa ma takie spadki połowa nie...zaa to ja bym bardziej uwierzyła w plamienie implantacyjne niż w spadek tempki.

Ostatnia edycja:
AlG ja miałam kremowy wodnisty lub lepki i trochę go było.
Poza tym jednidniowy spadek nawet poniżej linii o niczym nie świadczy jeżeli na drugi dzień tempka wróci do góry.:tak:

hejka:* ale dziś u mnie brzydka pogoda. pada deszcz i tak zimno. ale to nie powstrzymało mnie przed zakupami:-D oszalałam chyba. takie piekne kolorki po tych sklepach. no i kupiłam kieckę na weselko, a raczej 2 bo nie moglam się zdecydowac:szok::-D
jajniki dalej daja o sobie znac... boli to kurde czasami mocno!!!:angry: uczucie, że tam mokro jest znikneło a teraz śluzu jest trochę ale taki kremowy i gęsty...eh ja chcę juz @!!!!!!!!

Słabo się dziś czuję, już mogłaby przyjść ta @ jak nie ma dzidzi. W głowie mi się kręci i mdli mnie ale ja mdłości to mam często więc nie wiążę tego z ewentualna fasolką. Mam refluks ale oprócz tego też jakoś na tle psychicznym tak mam, że jak się zdenerwuję np to od razu mam odruch wymiotny, albo czasem w ogóle bez powodu...

Hej

umowę już mam :-) teraz tylko czekam aż @ przyjdzie i działamy :-D

Pogoda paskudna a ja dziś o 8 musiałam być na bazarku po warzywa i później godzinę stałam w mięsnym buuu:-(

Fifek zaliczył swój pierwszy dzień dziecka w przedszkolu:-D Ale ten czas leci mam już takie duże dziecko....

Za podejrzane trzymam kciuki mocno co by się czerwieniło :tak:

reklama
hejka:* ale dziś u mnie brzydka pogoda. pada deszcz i tak zimno. ale to nie powstrzymało mnie przed zakupami:-D oszalałam chyba. takie piekne kolorki po tych sklepach. no i kupiłam kieckę na weselko, a raczej 2 bo nie moglam się zdecydowac:szok::-D
jajniki dalej daja o sobie znac... boli to kurde czasami mocno!!!:angry: uczucie, że tam mokro jest znikneło a teraz śluzu jest trochę ale taki kremowy i gęsty...eh ja chcę juz @!!!!!!!!
Domiku a Ty test robiłaś? Bo masz 50 dc przecież

Do góry