reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie sprawdzilam sobie tempke teraz i mam 37,05 w pochwie więc szans brak na ciąże , bo rano tyle powinnam miec
a najgorsze ze cos obawiam sie o swoje zdrowie,
mam gule w gardle, i na podniebieniu czuje czasem ucisk
nie wspomne o tych osatnich mdlosciach
kurcze człowiek tak mysli o tej ciązy ale chyba musze zadbac o zdrowie

reklama
Sailor na dwójce o 20:45 karmel, fajny film, taki kobiecy...
Agaga82 Właśnie dlatego mojego Fisia też chce wykastrować, jak byłam w marcu u weterynarza powiedział, że jak da rade to poczekać do maja co najmniej. Figiel nie znaczył terenu jeszcze i on w ogóle taki drobniutki jest, może jeszcze nie dojrzał mimo swoich 9 miesięcy, ale w tym roku marcowanie go ominęło :)

to i ja przełączyłam na ten film KARMEL;-) ale już widzę u niego minus. jakies jedzenie się pojawiło:-D a ja postanowiłam się odchudzac. to bedzie mój nowy cel. może przynajmniej trochę odpuszczę i będzie ta dzidzia:)

MYNIA piękna ta Twoja historia poznania z S. jak z romansu;-)
SAILOR zazdroszczę wyjazdu. my po ślubie byliśmy w zakopanym albo zakopanem...nigdy nie wiem jak to się odmienia:-D cudnie w każdym razie było. a w tym roku to chyba takie wypady jedno dniowe bedą bo mój chyba nie ma szans w sezonie urlopu dostac.... no ale cóż

reklama
Do góry