reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Zonqua to super :)
Sailorka gratuluje urlopu i dzięki za kciukaski ale to i tak nic nie da.
Spać mi się chce nieziemsko. Ja nigdy nie byłam i nie jestem spiochem a teraz już drugi dzień przysypiam w pracy. Wczoraj to faktycznie byłam niewyspana, ale dziś spałam przepisowo 8 godzin, to baaaaaaaaaaaardzo dużo jak na mnie.

reklama
ja na chwilke tylko z telefonu :p

po clo troche kiepsko sie czuje :/ ja ogolnie mam migreny i boli.mnie po tym clo glowa i troche mi sie litery zamazuja ://///
ale spoko, czego sie nie robi dla pecherzykow :p
wycisnelam sobie sok z pomaranczy mmmm pycha ;d

czesc dziewczyny teraz jednak nie dam was rady nadrobic za dużo stron mam nadzieje że przez te 2 dni co rozpisałyście sie masakrycznie mnie nic nie omineło
ja dziś w koncu dodzwoniłam sie do lekarza na którego czatowałąm ponad 2 tygodnie i wizyte wyznaczył mi na 9 lipca buuu ale poczekam pójde jeszcze prywatnie i poleci

my sie czujemy dobrze owoce warzywa tym mogę sie tylko żywić brak tolerancji na mieso..... po mału wraca mi chec do kawy to juz dobry znak :))
mimo licznych problemów które ostatnio nam sie trafiają staram sie nie denerwowac dla naszego malenstwa jednego i drugiego chodz mam chwile gdzie bym sie zamkneła i ryczała w niebo głos....

reklama
No z pewnością, aczkolwiek nie wiem o co chodzi. W każdym razie co by to nie było, to sobie poradzicie. :*

Do góry