reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Zonqua to super :)
Sailorka gratuluje urlopu i dzięki za kciukaski ale to i tak nic nie da.
Spać mi się chce nieziemsko. Ja nigdy nie byłam i nie jestem spiochem a teraz już drugi dzień przysypiam w pracy. Wczoraj to faktycznie byłam niewyspana, ale dziś spałam przepisowo 8 godzin, to baaaaaaaaaaaardzo dużo jak na mnie.

reklama
ja na chwilke tylko z telefonu :p

po clo troche kiepsko sie czuje :/ ja ogolnie mam migreny i boli.mnie po tym clo glowa i troche mi sie litery zamazuja ://///
ale spoko, czego sie nie robi dla pecherzykow :p
wycisnelam sobie sok z pomaranczy mmmm pycha ;d

czesc dziewczyny teraz jednak nie dam was rady nadrobic za dużo stron mam nadzieje że przez te 2 dni co rozpisałyście sie masakrycznie mnie nic nie omineło
ja dziś w koncu dodzwoniłam sie do lekarza na którego czatowałąm ponad 2 tygodnie i wizyte wyznaczył mi na 9 lipca buuu ale poczekam pójde jeszcze prywatnie i poleci

my sie czujemy dobrze owoce warzywa tym mogę sie tylko żywić brak tolerancji na mieso..... po mału wraca mi chec do kawy to juz dobry znak :))
mimo licznych problemów które ostatnio nam sie trafiają staram sie nie denerwowac dla naszego malenstwa jednego i drugiego chodz mam chwile gdzie bym sie zamkneła i ryczała w niebo głos....

reklama
No z pewnością, aczkolwiek nie wiem o co chodzi. W każdym razie co by to nie było, to sobie poradzicie. :*

Do góry