reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

mynia tak mi przykro... tulę mocno. myślałam, że będą II kreseczki. już sobie Ciebie wyobrażałam z brzuszkiem... eh... widocznie tak miało byc i tego trzeba się trzymac. pytałas o mój cykl. dziś est 42dc. ostatnio miałam 49dc. wiec mam nadzieję, że za tydzien @ przyjdzie. pomału gonię Cię z tą długością cykli:-D a co do ginekologa to niby mam możliwośc iśc gdzies indziej, ale się wstydzę:zawstydzona/y: bo tam sami faceci są. ja nigdy nie byłam u pana doktora, nawet nie wiem jak tam miałabym się zachowac. krępuję się trochę.
mgiełka może jest jeszcze szansa. może test za wcześnie wykonany. dziewczyno kochana musisz troche odpocząc od tego bo oszalejesz. trzymaj się:*
sailor i krolewna nie wiedziałam, że po tym clo to takie skutki uboczne. czego się nie robi dla dzidzi
agnieszka nie ma się co nastawiac na ciążę, a z drugiej srony jak to nadzieji nie miec i nie myślec. chyba też się opiję jak @ przyjdzie:-D to będzie rytuał bb staraczek jak @ nadejdzie:-p
anke dobrze, że masz już lepszy nastrój. pogoda ducha też jest bardzo ważna
karola fajnie, że się odezwałaś. wspierajcie się wzajemnie a my tu kciuki będziemy trzymac;-)
zonqa cieszę się, że wszystko tak dobrze się ułożyło:) to witamy już w tych intensywnych staraczkach:-D
czarni a może trzeba Ci jakoś pomóc??? nie wiem co się dzieje, ale nie stresuj się kochana. dbaj o Was

Ostatnia edycja:
reklama
Czarni kochana będzie dobrze, może teraz ciężko ale wszystko się ułoży...:tak:
Dziewczyny jakbyście miały jeszcze jakies fotki waszych pupili futrzastych chętnie obejrzę :-D
Królewno czyli i Ciebie dopadły skutki uboczne. Ja tylko te mdłości i wahania nastroju. Prawie jak ciąża :-D
Myniu co gotujesz dzisiaj kochana?

Oj Sailor z tymi zdjęciami to nie wywołuj wilka z lasu:) Ja mam mnóstwo zdjęć Fiśka:)
Nic nie gotowałam, tzn tylko makaron i z truskawkami zjadłam. Nic mi się nie chce, smutno mi strasznie cały dzień. teraz to już się martwię tym, że nawet po luteinie ta @ nie przychodzi. Z drugiej strony... naczytałam się o testach ciążowych, które wychodzę fałszywie negatywne...
Agnieszka nie martw się, Twoja temperatura jest naprawdę ładna:)

reklama
nie ja sie nie martwię nie będzie dwóch kreseczek teraz to będą w następnym cyklu

a czy tempka mierzona pod pachą też sie liczy bo przed chwilą zmierzyłam i mam 37 ostatnio jak nam sie udało to też miałam taką temperature tylko że wtedy byłam przeziębiona

Do góry